MENU

De design trap: een fraai decorstuk in uw woning

Droomt u van een bijzondere trap als blikvanger in uw woonhuis? Een verrassend ontworpen design trap is dan de perfecte keuze! Design trappen zijn razend populair en in de meest uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. Laat de creativiteit uw woning binnen stromen met een trap in een design jasje!

Wat voor soort design trap past bij mijn woning? 

Omdat het erg lastig kan zijn om de juiste trapkeuze te maken, vertellen we u graag meer over de mooiste design trappen van dit moment.

 

De geblokte designtrap 

In een modern of industriële woning mag een bijpassende trap niet ontbreken. Populair binnen de design trappen is de bloktrap. Dit trapmodel is door de duidelijke lijnen en de massieve look een opvallend onderdeel in de ruimte. Met name voor woningen met een grote open ruimte is dit trapmodel een uitstekende keuze. U kunt kiezen voor een gloednieuwe bloktrap, maar wat dacht u van een renovatie van uw huidige trap tot een geblokt model?

 

 design-trap-block-model-NEWstairs     Betonnen-trap-met-block-treden

 

De betonnen trap

Heeft de geblokte design trap uw interesse gewekt? Dan wordt u vast ook warm van een stoere, betonnen trap. Met name voor woningen met een industrieel interieur is deze trap een interessante optie. Is het niet mogelijk om een echte, betonnen trap in uw woning te laten plaatsen of heeft dit praktisch gezien niet uw voorkeur, dan is het bekleden van de bestaande, houten traptreden met een betondecor een goed alternatief. Uw traptreden kunnen al binnen één dag worden voorzien van nieuwe trapbekleding!

 

Industriele-trap-betonlook-NEWstairs     detail-block-treden-NEWstairs-Stone-Rustic

 

Trappen met glas
Voor kleinere ruimtes is een design trap met glazen leuningen of een balustrade van glas ideaal. Door het glas wordt de trap betrokken bij de gang of hal waardoor het vertrek groter oogt. Tevens blijft hierdoor het design van de trap goed zichtbaar. Zorg wel dat u de glazen afscheiding of leuningen zo nu en dan een goede schoonmaakbeurt geeft zodat vette vingers en vegen geen afbreuk doen aan het karakter van de trap.  

 

design-trap-met-balustrade-van-glas-NEWstairs     betonnen-trapbekleding-met-glazen-balustrade-NEWstairs

 

Een design traprenovatie door NEWstairs

Met kleine aanpassingen kunt u al de look & feel van een design trap creëren. Vakspecialisten van NEWstairs bespreken graag samen de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap tot een prachtig design exemplaar.
Ook interesse in een NEWstairs traprenovatie of -bekleding? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

  

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP