MENU

Gouden combi: trappenspecialist en traprenovatie

Wilt u uw trap laten renoveren maar weet u niet waar te beginnen? Contact opnemen met een trappenspecialist is een uitstekend begin. Lees hier meer! 

 

Gouden combi: trappenspecialist en traprenovatie

Bevalt de uitstraling van het interieur niet helemaal meer? Bent u toe aan iets anders, iets nieuws? Bent u klaar om voorgoed afscheid te nemen van de oubollige look in huis? Time to change en wacht niet langer! Geef de muren een likje verf, ga opzoek naar nieuwe vloerbekleding en struin over meubelboulevards voor de bank van uw dromen. Of wat dacht u van een metamorfose van uw oude trap? Een traprenovatie is hiervoor een uitstekende manier! Benader hiervoor een trappenspecialist voor het beste resultaat.


De werkwijze van een trappenspecialist bij renovatie

Elke trap is anders. Daarom is de eerste stap in de werkwijze van een trappenspecialist het bekijken van uw trap aan huis. Hiervoor vragen we u contact op te nemen en een gratis adviesafspraak te maken met een trapexpert. Vervolgens komt een vakspecialist langs op de afgesproken datum en tijd voor het bespreken van uw wensen en het bekijken van de mogelijkheden.

 

                     newstairs-trappenspecialist-advies      newstairs-trappenspecialist-inmeten-trap

 

Tijdens deze afspraak kan de prijs van een renovatie geheel op maat berekend worden. Na akkoord wordt er een afspraak ingepland voor het renoveren van de trap. Vakkundige monteurs gaan in één dag trede voor trede aan de slag met een prachtige renovatie van de trap.


Waarom kiezen voor een trappenspecialist?

Met een trappenspecialist als NEWstairs weet u meteen waar u aan toe bent. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel gaat het kosten? NEWstairs heeft het antwoord en zorgt hiermee voor duidelijkheid en zekerheid. Zo voorkomt u teleurstellingen achteraf. Ofwel: geen tegenvallende resultaten, geen hoger uitvallende kosten en geen uitloop van de planning. Tevens haalt u met renovatiespecialist NEWstairs een garantie van maar liefs 15 jaar in huis. Zo bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning!

 

                     newstairs-trappenspecialist-traprenovatie     


Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw trap? Neem dan vandaag nog contact op met onze renovatiespecialisten!

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP