MENU

Welk bekledingsmateriaal te gebruiken voor mijn trap?

De trap is door de omvang en de centrale ligging een belangrijk onderdeel van het interieur. Door de trap opnieuw te laten bekleden, creëert u in een handomdraai een nieuwe sfeer in uw woning. Speel in op de trends en steek uw trap in een nieuw jasje met bekledingsmateriaal naar uw eigen wens.

Wilt u een industrial look, landelijke sfeer of moderne uitstraling van uw trap? Lees hier meer over verschillende soorten bekledingsmaterialen van NEWstairs voor uw trap.

Een trap met een industriële betonlook
Het creëren van een stoere uitstraling met natuurlijke materialen, waaronder beton, wordt steeds populairder. Laat daarom uw trap renoveren met één van de betonlooks van NEWstairs. Met de lichtgrijze Stone Storm, krachtige Stone Rustic of rustige Stone Truffle look geeft u de trap én het vertrek een robuuste en authentieke uitstraling. Naast het feit dat een trap met een betonlook een echte blikvanger is in uw woning, speelt u in op de nieuwste interieurtrends.

Landelijk houten trapbekleding
Door uw oude trap te laten bekleden met houten overzettreden steekt u de trap in een nieuw jasje. Voor een landelijke uitstraling van uw woonruimte is het karakteristieke Oak Vintage of het klassieke Oak Original aan te raden. De lichte kleur van de trapbekleding zorgt voor een rustige sfeer en geeft je een gevoel van écht thuiskomen.

Scandinavische sferen met een lichte trapbekleding
Naast de opkomende industrial trend, zie je de Scandinavische sferen steeds vaker terugkomen in het interieur. De Oak White Wash trapbekleding, bestaande uit een licht eikendecor met een witte wassing, is hier de perfecte aanvulling op. De woonruimte zal in een handomdraai omgetoverd worden tot een rustgevend en natuurlijk ogend vertrek.

Ga voor chique trapbekleding
Een donker houten trap zorgt voor een klassieke en chique uitstraling. De woonruimte zal een ware metamorfose ondergaan indien je besluit de lichtgekleurde trap te bekleden met het donkere Oak Rocky Mountain decor. NEWstairs zorgt zo dat uw woning er stijlvol en modern uit gaat zien.

Is het laten bekleden van uw trap met één van de bekledingsmaterialen van NEWstairs iets voor u? Bekijk dan onze collectie met unieke trapkleuren of stel uw gewenste traprenovatie samen in de trapconfigurator. Ook staan onze specialisten altijd voor u klaar indien u meer wilt weten over een traprenovatie.  

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP