• Trapstijlen
  • Trap in industriële stijl
NEWstairs traprenovatie en trapbekleding advies aan huis
Meer info | Adviesafspraak
In één dag een totaal vernieuwde, industriële trap? Dat kan met NEWstairs traprenovatie & -bekleding.

Een trap in industriële stijl

Ruwe materialen vormen de basis en met oude (fabrieks)lampen, een stoere plant en zwarte details maak je deze stijl compleet. En, jazeker ook een trap in industriële stijl is perfect mogelijk! We delen graag een aantal tips en voorbeelden van een traprenovatie of trapbekleding met een industriële uitstraling.


Met slechts enkele sterke elementen leg je de basis voor een stoere interieurstijl. Denk daarbij aan het intact laten van een originele bakstenen muur of voorzie één van de muren van behang in baksteenprint. De trap, of deze nou in de hal of in de woonkamer gesitueerd is, leent zich uitstekend als industrieel stijlelement.

De trap compleet

Bovendien biedt het renoveren of bekleden van de trap met overzettreden de mogelijkheid voor trapverlichting in of onder de treden! De duurzame ledverlichting maakt van het geheel een sfeervol plaatje. Een keuze uit een leuning of balustrade in RVS, Royal black of stoer Blauwstaal maakt een trap in industrial look compleet. Deze robuuste materialen geven het interieur een rauw randje. Voor nog meer tips of een afspraak voor een advies & prijs op maat voor joúw NEWstairs trap? We staan voor je klaar!

Advies & Prijs op maat

Maak voor een advies en prijs op maat een vrijblijvende adviesafspraak aan huis. We nemen dan alle kleurstalen uit de NEWstairs collectie mee. Zo kun je thuis zien wat het mooiste past in het interieur. Ter plekke ontvang je een nauwkeurige prijsopgave voor jouw NEWstairs trap. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


  • We bespreken alle vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

  • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

  • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!


Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.