NEWstairs Showroom

Heeft u plannen voor uw trap? Wilt u een nieuwe, houten trap of uw huidige trap voorzien van een nieuw jasje?
In onze Showroom (gevestigd te Weert) ziet u de vele mogelijkheden die NEWstairs te bieden heeft; onze unieke collectie, de diverse trapmodellen en tal van opties voor trapverlichting, leuningen & balustrades.


Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Inspireren & Adviseren

Elk interieur en iedere trap is anders. Is uw woonstijl landelijk, industrieel of juist een unieke mix van meerdere stijlen?


Onze Showroom is ingedeeld in wat wij 'Stijlkamers' noemen. Diverse interieurstijlen worden hier uitgelicht en gecombineerd met trappen die daar perfect bij aansluiten.


Zo ziet u in één oogopslag de uiteenlopende mogelijkheden en welke NEWstairs trap het beste past bij uw woonwensen en persoonlijke smaak.

Openingstijden op afspraak

Om u goed te kunnen adviseren werken we op afspraak. Zo bent u er zeker van dat we voldoende tijd kunnen besteden aan uw vragen en de wensen voor uw trap.


De Showroom is op afspraak geopend op onderstaande dagen en tijden:


Maandag tot en met vrijdag
van 9.00 - 12.00 en van 13.30 - 16.30 uur


Het adres is: Oude Graaf 6, 6002 NL te Weert


Afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via:
+31 (0)495 71 20 28 of +31 (0)6 22 71 85 76.

Ja, ik wil graag een afspraak in de NEWstairs Showroom

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.