• Inspiratie

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor een traprenovatie of -bekleding? Misschien heb je al een idee welke stijl je het meest aanspreekt. Wij zijn er van overtuigd dat beelden meer zeggen dan woorden! Vind hier volop inspiratie voor je trap. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we staan graag voor je klaar!

Volg NEWstairs voor meer inspiratie!

Binnenkijken bij...

Sinds de verhuizing naar een pittoresk dorp onder de rook van bruisend Amsterdam wordt er druk geklust en verbouwd in huize Oosterhuis. En ja, ook NEWstairs was erbij mét cameraploeg!


Nieuwsgierig naar Trijntje's NEWstairs trappen? Of benieuwd naar andere prachtige 'binnenkijkers'?

Welke trapstijl past bij jou?

Voor elke woonstijl hebben wij de perfecte trap! Durf je te combineren en heb je een duidelijke eigen stijl? Dan heeft een industriële of moderne trap misschien wel jouw voorkeur.


Of is een rustiger ogende trap in landelijke, klassieke of naturel stijl precies wat je zoekt? Een NEWstairs trap is ongetwijfeld jouw perfect match!

Staat traprenovatie op de to-do list?

Sinds kort is onze nieuwe tv-commercial te zien. Staat een traprenovatie op de to-do list? Mix & Match de vele trapdecors, balustrades & leuningen en creëer zo een unieke trap met de NEWstairs trapconfigurator! Een traprenovatie op maat en door onze eigen professionele montageteams uitgevoerd.

Trappen waar we trots op zijn!

Uiteraard zijn we trots op elke NEWstairs trap. Of dit nu een traprenovatie, trapbekleding of nieuwe houten trap is. Met zoveel mogelijkheden voor (het opknappen van) je trap, laten we hier graag een aantal van onze mooiste trappen zien!

Een greep uit onze collectie

Met trots presenteren we hier een greep uit onze collectie. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe trapkleuren.

Van houtdecoren tot de stoere industrial look, bij ons vind je het perfecte decor voor joúw NEWstairs trap.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze collectie trapdecoren.

Een NEWstairs trap op maat

Ook een nieuwe houten houten trap maken we geheel op maat en in vele verschillende trapmodellen en houtsoorten. Dit doen we in ons NEWstairs Trap Atelier.