De kosten van jouw traprenovatie

Wat kost een traprenovatie? De prijs van een traprenovatie is per trap anders en afhankelijk van verschillende factoren. Wat wél altijd hetzelfde is; een NEWstairs traprenovatie is gegarandeerd een meerwaarde voor je woning. Wij dragen er zorg voor dat je trap weer gezien mag worden en aansluit bij de rest van het interieur.

Om een prijs te bepalen komen we graag bij je thuis om je persoonlijke trap- en woonwensen samen door te nemen. We werken dan ook niet met gemiddelde kosten voor een traprenovatie. Je ontvangt direct een prijs op maat voor joúw NEWstairs trap. Het is bovendien mogelijk de afspraak in de avonduren of op zaterdag te plannen.

De opbouw van traprenovatieprijzen

De prijzen van trap renovatie zijn dus afhankelijk van een aantal zaken. Enkele factoren die we meenemen om de vraag ‘wat kost een traprenovatie ongeveer?’ te beantwoorden zijn:


• Het aantal treden

• Huidige staat van de trap

• Het gewenste trapdecor

• Het trapmodel

• Opties zoals verlichting of een leuning

Wat kost een traprenovatie?

Voor de juiste berekening van de kosten om je trap te bekleden, maken we graag een vrijblijvende adviesafspraak. Welke woonstijl heeft je voorkeur, zijn er extra wensen zoals trapverlichting of een balustrade op maat en om welk trapmodel gaat het? De prijzen voor een traprenovatie van een open trap zijn bijvoorbeeld anders dan bij een dichte trap.

Kosten trap renoveren

Mix & Match met de mogelijkheden binnen onze collectie jouw perfecte NEWstairs trap! Voor ieder interieur bieden we een passend trapdecor. Laat je bijvoorbeeld inspireren door deze landelijke trappen en industriële blikvangers!


Keuze gemaakt? Dan kunnen we aan de slag met de prijs voor je trap renovatie. Zodra de adviseur de trap heeft opgemeten, wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo weet je meteen wat het renoveren van de trap zal kosten. Zoals gezegd, is deze berekening geheel vrijblijvend. Pas als de prijs helder en akkoord is, bepaal je of je kiest voor een NEWstairs traprenovatie.

Een offerte voor jouw traprenovatie

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak aan huis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Weten wat een traprenovatie kost? Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken jouw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Meer informatie over de kosten van een traprenovatie en advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.