• Trap renoveren
Trap renoveren
Je trap laten renoveren of opknappen?
Wij renoveren je trap zeer vakkundig en vaak al in één dag!

Trap renoveren met overzettreden

Bij NEWstairs ben je aan het juiste adres als je vakkundig je trap wilt laten renoveren. Wij renoveren je trap namelijk vaak al in één dag! Dit doen we door het plaatsen van nieuwe overzettreden over de bestaande traptreden. Voor een traprenovatie op maat bieden we een uitgebreide collectie die steeds wordt aangevuld met actuele trapdecors.

Renoveren trap

Net als de vervanging van meubels betekent ook het laten renoveren van de trap veel voor de uitstraling van je woning. Zo heb je alle voordelen van een onderhoudsvrije, moderne trap in de interieurstijl die je wenst.

Wil je een jaren 30 trap laten renoveren? Dat kan uitstekend door middel van nieuwe treden. Je kunt er zelfs voor kiezen om de originele details, zoals een klassieke houten balustrade, te behouden.

Het renoveren van een oude, of versleten houten trap zorgt ervoor dat het interieur weer één geheel wordt. Zo is een trap gerenoveerd met het klassieke trapdecor NEWstairs Oak Country een ware blikvanger in een landelijke hal. Wanneer je voorkeur uit gaat naar een rustige, natuurlijke woonstijl dan is een subtiel en licht eikendecor de perfecte keuze. Hou je van stoere materialen en een industriële sfeer? Kies er dan voor om je trap te renoveren in de industrial look!

Ook een NEWstairs trap op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Voordelen trap vernieuwen

Is je trap versleten of toe aan een nieuwe uitstraling? De trap opknappen met één van de unieke NEWstairs trapdecors zorgt dan voor een ware metamorfose. Of je nu een (open) houten trap, betontrap, stalen of marmeren trap hebt. Wij renoveren nagenoeg alle soorten bestaande trappen, zodat jouw trap voldoet aan je woonwensen en de laatste interieurtrends!


Antislip-reliëf

Bovendien zijn onze trapdecors standaard voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf. Een uitkomst voor jezelf maar ook een aanrader met kleine kinderen in huis. Behalve mooier, is de trap dus ook een stuk veiliger na het renoveren door NEWstairs.


We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van je traprenovatie en staan persoonlijk garant voor de service en kwaliteit zoals je die mag verwachten.

Waar we trots op zijn!

NEWstairs is al meer dan 15 jaar specialist in het renoveren van houten trappen en bekleden van betontrappen. We produceren onze eigen traptreden en geven maar liefst 15 jaar garantie!


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je trap te renoveren, maar onze ervaren monteurs zijn doorgewinterde vakmensen. Zij kunnen jouw trapwensen tot in detail realiseren, zonder dat je er zelf werk aan hebt.


Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om je thuis te adviseren over de vele mogelijkheden om je trap te renoveren.

Wat kost het om je trap te renoveren?

Wil je je trap renoveren en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies aan huis voor joúw NEWstairs trap. We bespreken dan je persoonlijke wensen en laten alle mogelijkheden zien. Je krijgt dan direct inzicht in wat het renoveren van je trap kost.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren & adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!