Kijk binnen bij...

Nieuwsgierig naar een selectie van onze mooiste NEWstairs trappen? Kijk binnen bij Trijntje, Miljuschka en meer om te zien wat een traprenovatie en/of nieuwe houten trap betekent voor je interieur én woonplezier. Is jouw trap ook toe aan een 'NEW' jasje omdat deze versleten is, of omdat je er simpelweg op uitgekeken bent? We staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat!

Binnenkijken in Hendrik-Ido-Ambacht

Deze moderne woning bestaat uit twee onderdelen die vroeger onderdeel van een schip waren. De eigenaar gebruikte dit als basis van de woning en stak deze geheel in een modern jasje.

Dat vraagt natuurlijk om een bijzondere, moderne trap!

Opvallende traprenovatie!

Door te kiezen voor een opvallende kleurcombinatie is deze traprenovatie een échte eyecatcher geworden. Een licht trapdecor vormt samen met stijlvolle, zwarte accenten een prachtig geheel!

Binnenkijken bij… Mike en Lenie!

Mike en Lenie bouwden tweeënhalf jaar aan hun droomwoning. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe houten trap bij! Gietijzeren spijlen, eikenhout en trapverlichting; de trap van Mike en Lenie heeft het allemaal.

Binnenkijken bij...
Chatilla!

Zwart en wit (met lichte kleurtinten) voeren de boventoon in het huis van Chatilla van Grinsven. Haar NEWstairs trap past daar perfect bij.


Wij hadden het geluk om een kijkje te mogen nemen in het huis van de voormalig basketbalster én tv-persoonlijkheid!

Binnenkijken bij...
Stijn en Marloes!

Stijn en Marloes wonen sinds kort samen in hun pas verbouwde woning. Uiteraard is ook de trap inmiddels voorzien van een écht NEWstairs-jasje. Ze zetten de deur voor ons open!

Binnenkijken bij... Nochtli!

Het huis van Nochtli straalt inmiddels een en al karakter uit. Met mooie planten, zachte, lichte stoffen en stijlvolle accessoires werd een prachtige basis gecreëerd.


Ook haar opvallende, blauwe trap moest eraan geloven. Van 'blue stairs' naar 'NEWstairs'.

Binnenkijken bij... Trijntje!

Sinds de verhuizing naar een pittoresk dorp onder de rook van bruisend Amsterdam wordt er druk geklust en verbouwd in huize Oosterhuis.

En ja, ook NEWstairs was erbij mét cameraploeg!

Binnenkijken bij... Miljuschka!

Bouwen en verbouwen zijn populairder dan ooit! Zo ging Miljuschka Witzenhausen aan de slag met een ambitieus renovatieproject. Daar was al veel over te zien in haar populaire vlogs.


Ook NEWstairs heeft bijgedragen aan de prachtige verbouwing van deze sfeervolle, landelijke boerderij.

Kijk binnen bij deze waanzinnige hal!

Bij dit project mochten we met de trapbekleding groots uitpakken. Maar liefst twee trappen hebben we bekleed met prachtige NEWstairs overzettreden.


De moderne interieurstijl komt tot leven dankzij de combinatie van strakke lijnen, lichte muren, tegelvloer en zwarte balustrade.

De Winnaars zijn...

In samenwerking met Miljuschka Witzenhausen organiseerden we een Winactie voor een NEWstairs traprenovatie.


We gingen aan de slag met de trap van de familie Soetens!