Traprenovatie in Hendrik-Ido-Ambacht

We nemen een kijkje in deze zeer bijzondere woning in Hendrik-Ido-Ambacht, waar we een grote open trap mochten bekleden. Een echte eyecatcher, die perfect matcht met de rest van de woning.

Traprenovatie in licht eikendecor

Deze prachtige villa is op een bijzondere wijze gebouwd. De woning bestaat uit twee delen, die aan elkaar zijn verbonden middels een prachtige, ruime hal. Beide delen van de woning hebben ieder een stability box als basis. Dit zijn een soort grote metalen boxen, die eerder als ballast voor een schip gebruikt werden.


Leuk detail: in de nissen van de hal is het metaal van de stability box onbedekt gebleven. Dit zorgt voor een uniek, industrieel effect.

Deze bijzondere woning vraagt natuurlijk om een bijzondere binnenkomer. De riante hal is voorzien van een grote open trap, gerenoveerd door NEWstairs met nieuwe overzettreden in een licht eikendecor.

Details van hout

Bij het betreden van de woning bevind je je in een moderne hal, waarin de prachtige open trap het eerste is dat opvalt. De voorheen kale trap is voorzien van een traprenovatie in de kleur NEWstairs Oak Timber. Een lichthouten, warm eikendecor, die perfect aansluit bij de rest van de houten decoratie in de hal. Dankzij de ruime NEWstairs Collectie, is er altijd wel een traprenovatie te vinden die matcht met je interieur.

Open trap bekleden

De eigenaar van deze woning koos voor een dubbelzijdige renovatie van de open trap. Dat betekent dat de treden van de trap volledig rondom bekleed zijn.


Door elke trede ter plaatse precies op maat te zagen, zorgen we ervoor dat de trap er strak en afgewerkt uitziet. Wil je liever alleen de bovenkant van de trap bekleden? Ook dat is mogelijk. Dit geeft de trap weer een compleet andere look aan de trap.

Doordat de trap open is, kan de grote hoeveelheid daglicht, die door het hoge raam achter de trap binnenkomt, binnenstromen. Dit geeft de hal een lichte, frisse uitstraling en het zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Bovendien brengt de open trap een moderne sfeer met zich mee, wat perfect past bij een nieuwbouwwoning zoals deze. De twee grote bordessen geven de trap een ruimtelijke en strakke uitstraling.


Onderhoudsvrije trap

Alle NEWstairs trapdecors zijn kras- en slijtvast. Zo heeft de eigenaar zich verzekerd van een onderhoudsvrije trap die jarenlang mooi blijft. Verder zijn de trapdecors voorzien van een geïntegreerd antislip reliëf. Hierdoor is er meer grip op de trap en is de trap een stuk veiliger.


Jouw trap een nieuw leven inblazen?

Wij helpen je hier graag bij! We komen graag vrijblijvend bij je langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klik op onderstaande knop om jouw vrijblijvend advies aan te vragen.