Binnenkijken bij... Nochtli

In de winter zitten we vaak lekker warm binnen. Bij fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez zien we die warmte mooi terug in haar interieur. Haar NEWstairs traprenovatie zorgt ook voor een aangename en sfeervolle omgeving. Wij namen een kijkje bij haar thuis.

Prachtige basis

Het huis van Nochtli straalt inmiddels een en al karakter uit. Na de verhuizing naar haar huidige woning werd het interieur grondig aangepakt. Met mooie planten, zachte, lichte stoffen en stijlvolle accessoires werd een prachtige basis gecreëerd.


Ook haar opvallende, blauwe trap moest eraan geloven. Nochtli: “Blijkbaar heeft het kind van de vorige eigenaars de kleur uit mogen kiezen.”


Van ‘blue stairs’ naar ‘NEWstairs’

Nochtli is met 1 miljoen volgers op Instagram een héle grote influencer en schakelde de hulp in van haar fans. Ze vroeg hen waar ze haar trap prachtig zou kunnen laten renoveren. Geen toeval dat ze bij NEWstairs uitkwam.


Na een gesprek met onze adviseurs werd haar ‘blue stairs’ in mum van tijd gerenoveerd tot een ‘NEWstairs’.

Traprenovatie op maat

Voor het renoveren van haar houten trap is de keuze gevallen op het trapdecor NEWstairs Oak Country. Deze overzettreden geven de trap een karakteristieke uitstraling. Doordat de trap in de woonkamer gesitueerd is, vormen deze samen een prachtig geheel. De bijpassende trapleuning in NEWstairs Royal Black maakt dat helemaal af.

Open trap met overzettreden

Behalve dat Nochtli in de zomer volop plezier van haar trap heeft, zoals we eerder al zagen, straalt de NEWstairs trap ook in de winter. Daarnaast heeft ze op de eerste verdieping een eigen ruimte waar ze kan fitnessen. Het is dus zeker zo dat ze niet alleen beneden, maar ook vaak boven leeft. De zoldertrap heeft ze daarom in dezelfde stijl laten renoveren. Bij deze open trap is de bovenkant van de treden voorzien van nieuwe overzettreden en is de onderkant afgewerkt in hetzelfde trapdecor.

Specificaties van de NEWstairs trappen:


TRAPRENOVATIE DICHTE TRAP: overzettreden in NEWstairs Oak Country
STOOTBORDEN: Off White
LEUNING: Royal Black (rvs)

TRAPRENOVATIE OPEN TRAP: overzettreden in NEWstairs Oak Country


Ook een NEWstairs trap?
Neem contact met ons op!

In shape met je trap!

Als fitnessgoeroe gebruikt Nochtli haar trap zelfs als attribuut om in shape te blijven. Hoe ze dat doet, liet ze zelf eerder al zien. Dat kan met name door het unieke geïntegreerde antislip-reliëf van de traptreden. Perfect voor haar workouts dus.


Ben je nog op zoek naar een leuke manier om binnenshuis in vorm te komen of te blijven? Check dan zeker Nochtli’s tips!


Trap met karakter

Stoer als Nochtli is, heeft ze gekozen voor een ruige én stijlvolle trap, die perfect matcht bij haar woonkamer. NEWstairs Oak Country is daar de perfecte keuze voor. Bij dit trapdecor is gekozen voor een passende combinatie van ‘Off White’ stootborden en een zwarte trapleuning. Mooi toch? Ze zit nu helemaal op haar plek.


Ook interesse in deze trap? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek aan huis om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een NEWstairs trap op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.