NEWstairs ‘fit de zomer in’ challenge


De zomer staat weer voor de deur! Gelukkig hoeven we ons deze zomer niet meer binnen te verschuilen! Dus, de hoogste tijd om weer zomerfit te worden! Wij helpen je graag een handje om zomerfit de deur uit te gaan. Want wist je dat een NEWstairs trap een ideaal attribuut is om jouw conditie op pijl te krijgen en jouw spieren weer een boost te geven? Fitnessmodel Nochtli heeft een uitdagende work-out voor je bedacht! Doe je mee?

1.       Warming-up
Start voor de trap met een squat-beweging en tik met je rechter elleboog je linker knie aan en tik vervolgens met je linker elleboog je rechter knie aan. Herhaal deze oefening gedurende 30 seconden.

 

2.       Stairs toe taps
Tik met je linkervoet de eerste trede aan en vervolgens met je rechtervoet, er mag maar 1 voet tegelijkertijd de grond raken. Herhaal deze oefening gedurende 30 seconden. Voer het tempo op om het maximale uit de oefening te halen!

 

3.       Stairs hand taps
Start in plank-positie met je neus richting de trap en loop op je handen twee treden naar boven en daarna weer naar beneden. Blijf deze oefening gedurende 30 seconden herhalen.

 

4.       Push-up & single taps
Start voor de trap in push-up positie, voer 1 push-up uit en loop vervolgens op je handen een trede omhoog en vervolgens weer 1 trede omlaag. Herhaal deze oefening gedurende 30 seconden.

5.       Squat & Jump

Start in squat-positite en leun vervolgens met je handpalmen op de grond, spring met je voeten naar achteren in een plank-positie, spring vervolgens weer terug in squat-positie. Herhaal deze oefening gedurende 30 seconden.

 

Voer de challenge 4 x per week uit en wedden dat jij fit de zomer ingaat? Laat het ons zien op social media, tag ons in jouw post of verhaal en maak kans op de enige echte NEWstairs bidon!

Nochtli's NEWstairs trap

Nochtli koos voor NEWstairs Oak Country trapdecor in combinatie met ‘Off White’ stootborden! Wil jij ook zo’n stoere NEWstairs trap? Wij komen graag vrijblijvend aan huis om de mogelijkheden te bespreken.