Binnenkijken bij… Chatilla!

Chatilla van Grinsven: ex-basketbalster, deelneemster van Expeditie Robinson én trotse bezitster van een NEWstairs trap. Ze matcht haar zwarte deuren met een traprenovatie in onze NEWstairs Oak Black overzettreden. Wij mochten een kijkje nemen in haar woning, die ze helemaal naar haar smaak gestyled heeft!

De trap als eyecatcher

Ze timmert aan de weg in de tv-wereld. Datzelfde doet Chatilla in haar woning en dat zien we direct als de voordeur opengaat. Een lekkere binnenkomer door de zwarte NEWstairs trap!

Door de jaren heen heeft ze veel geklust in haar huis in Rosmalen. Dat heeft geresulteerd in een interieur dat ze helemaal naar haar hand heeft gezet.

“Ik heb heel veel zwart en wit. Daar heb ik een aantal kleurentinten aan toegevoegd. De trap is de echte eyecatcher van mijn huis. Ik vind het fantastisch!”

NEWstairs Oak Black

Logischerwijs koos Chatilla voor een zwarte trap in haar woning, die mooi matcht met de rest van haar interieur. “Ik heb voor NEWstairs Oak Black gekozen omdat dit een mooie houtlook is. Het is een heel moderne kleur. Daarnaast gaat het heel goed samen met de verlichting.” Ze koos ook voor stijlvolle trapverlichting. De warm-witte kleur van de ledverlichting zorgt voor veel sfeer. Chatilla combineert dat met lichte lilatinten op de muren. “Zwart-wit en een klein kleurtje in m’n huis, dat gaat goed. Deze trap is strak, stijlvol en tijdloos.”

Platte rvs leuning

Chatilla heeft oog voor stijl en detail. Niet gek dat ze ook voor een supertrendy leuning heeft gekozen bij haar NEWstairs trap. Het is een rvs leuning met zwarte finish. Ze is gevallen voor de ‘platte’ variant. Een moderne leuning die goed in haar interieur en de rest van de trap matcht. “Sowieso past een zwarte leuning heel goed bij deze trap. Omdat die van staal is, past het ook goed bij mijn stalen deur. Zo probeer ik alles te matchen hier in huis.”
 

Renovatie in één dag

Ook NEWstairs en Chatilla zijn een goede match gebleken. De tv-persoonlijkheid is erg te speken over de samenwerking. “Bij het adviesgesprek kon ik veel kleurstalen vergelijken en bekijken bij de trap. De service is enorm professioneel. Van het contact tot aan de montage. Ik ben een dag met de honden naar buiten geweest en toen ik terugkwam was de trap klaar. In één dag wordt het volledig gerenoveerd”, legt Chatilla uit. “Wat ik ook heel fijn vond, is dat de vakmannen buiten te werk gaan en binnen alles netjes opruimen als het klaar is.”

Vrijblijvende adviesafspraak

Wil je ook de service en het vakmanschap van NEWstairs ervaren? Maak vrijblijvend een adviesafspraak en we komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Klik op onderstaande knop!