• Met Smaak Gemaakt

NEWstairs presenteert:
Met Smaak Gemaakt

Op zondag 12 november 2023 organiseert NEWstairs samen met Van Eyck shutters een nieuw evenement in Weert: 'Met Smaak Gemaakt'. Een dag waarop je volop inspiratie opdoet op het gebied van traprenovatie, nieuwe houten trappen en shutters.

Dag vol interieurinspiratie

Beide interieurbedrijven zijn al jaren gevestigd aan de Oude Graaf 6 in Weert. Met ruime ervaring in de interieurwereld bieden zowel NEWstairs als Van Eyck shutters topkwaliteit en gedegen advies op maat. Nu slaan we de handen in elkaar voor dit unieke evenement.


Deze Open Dag staat in het teken van het (her)ontdekken van jouw interieursmaak. Uiteraard onder het genot van een smakelijk hapje en drankje!

Creëer jouw smaak

Omdat je met de Van Eyck shutters collectie én de NEWstairs collectie jouw persoonlijke smaak kan creëren, presenteren we dit interieurevenement met de titel: Met Smaak Gemaakt.

Benieuwd wat je te wachten staat? We geven je alvast een klein kijkje in de keuken:

  • Maak jouw smaak; Creëer je persoonlijke moodboard met kleurstalen uit de NEWstairs & Van Eyck shutters collectie.

  • Smaakpupillen; Kinderen kunnen onder leiding van Mad Science aan de slag in het NEWstairs TrapLab!

  • Smaakt naar meer; Stel onder het genot van een lekker hapje en drankje al je vragen over trappen & shutters aan onze adviseurs.

    Tijdens deze dag gaan we al je zintuigen prikkelen. Dus ben je nieuwsgierig hoe de NEWstairs trapdecors eruitzien, welk effect shutters op je ramen hebben en hoe je dit kunt toepassen in je eigen huis? Blok dan 12 november in je agenda voor een smakelijke verrassing.

In aanloop naar het evenement zullen we steeds meer details delen over wat je kunt verwachten.
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor het evenement op Facebook.


Met Smaak Gemaakt - door NEWstairs en Van Eyck shutters

12 november 2023
11.00 uur - 16.00 uur
Oude Graaf 6
6002 NL Weert

Ja, ik ontvang graag meer info & de laatste updates over 'Met Smaak Gemaakt'!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.