• Bedrijfsinformatie
  • Showroom

NEWstairs Showroom

Heb je plannen voor je trap? Wil je een nieuwe, houten trap of de huidige trap voorzien van een nieuw jasje? In onze Showroom (gevestigd te Weert) zie je de vele mogelijkheden die NEWstairs te bieden heeft; onze unieke collectie, de diverse trapmodellen en tal van opties voor trapverlichting, leuningen & balustrades. We inspireren je graag op het gebied van traprenovatie, trapbekleding en nieuwe trappen. Je bent van harte welkom in onze showroom!


Met vriendelijke groet,
Team NEWstairs

Inspireren & Adviseren

Elk interieur en iedere trap is anders. Is je woonstijl landelijk, industrieel of juist een unieke mix van meerdere stijlen?


Onze Showroom is ingedeeld in wat wij 'Stijlkamers' noemen. Diverse interieurstijlen worden hier uitgelicht en gecombineerd met trappen die daar perfect bij aansluiten.


Zo zie je in één oogopslag de uiteenlopende mogelijkheden en welke NEWstairs trap het beste past bij je woonwensen en persoonlijke smaak.

Openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Om goed te kunnen adviseren werken we op afspraak. Zo ben je er zeker van dat we voldoende tijd kunnen besteden aan je vragen en de wensen voor de trap.


De Showroom is op afspraak geopend op onderstaande dagen en tijden:


Maandag tot en met vrijdag
van 9.00 - 12.00 en van 13.30 - 16.30 uur


Het adres is: Oude Graaf 6, 6002 NL te Weert


Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via:
+31 (0)495 71 20 28 of +31 (0)6 22 71 85 76.


Advies aan huis?

Wil je direct weten wat jouw traprenovatie of nieuwe trap kost? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies aan huis!

Ja, ik wil een afspraak in de showroom!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alvast benieuwd naar een kijkje achter de schermen?