• Nieuwe houten trap
Vakmannen massief houten trappen
Een nieuwe houten trap van hoog niveau?
In ons Trap Atelier maken we de mooiste houten trappen van hoogwaardige houtsoorten.

Nieuwe, massief houten trap

Op zoek naar een nieuwe, houten trap van hoog niveau? Een trap van de begane grond naar de eerste verdieping, een houten zoldertrap of een nieuwe keldertrap van hout? Wij maken trappen in uiteenlopende modellen en van hoogwaardige houtsoorten. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van trappen.

Houten trappen op maat

Elke houten NEWstairs trap maken we op maat naar jouw wensen. Zo vervaardigen we trappen in uiteenlopende vormen. Denk aan een rechte trap, een trap met een kwartdraai onder of boven, een wenteltrap of open trap.

Hoogwaardige houtsoorten

Voor onze trappen van hoog niveau gebruiken we onder andere duurzaam eiken- en, beukenhout, rubberwood en vurenhout.

Met een NEWstairs trap haal je een prachtig staaltje vakmanschap in huis.

Meer weten of advies aan huis voor joúw massief houten trap? Neem contact op!

Soorten vaste trappen

De ruimte en interieurstijl bepalen de keuze van het soort trap. Een van de meest gekozen modellen is een steektrap, ofwel een rechte trap. Bij een wat grotere ruimte kan een houten wenteltrap een prachtige blikvanger zijn. Is de ruimte wat kleiner, dan kan een vaste, houten trap met een kwartdraai uitkomst bieden.

Daarnaast kun je een keuze maken uit een dichte of een open trap. Bij een open trap zitten er geen verticale planken (stootborden) tussen de treden, wat veel ruimte en licht creëert. Door de open ruimtes is de trap onderdeel van je interieur. Een dichte trap is afgesloten tussen de treden en maakt de kamer of hal gezellig en warm.

Advies aan huis

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak aan huis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Ook een houten trap van hoog niveau?
Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.