• Traprenovatie Eindhoven

Traprenovatie Eindhoven - NEWstairs trapspecialist

NEWstairs renoveert op vakkundige wijze trappen in Eindhoven en omgeving. Bent je op zoek naar een nieuwe uitstraling van de trap en wil je de trap laten opknappen? NEWstairs gaat met enthousiasme en op deskundige wijze aan de slag met de renovatie van jouw trap. We zeggen niet voor niets: Jouw trap, ons vak!

Traprenovatie in designstad Eindhoven


Uiteraard is NEWstairs ook in Eindhoven dé specialist voor een traprenovatie op maat.

Onlangs brachten onze vakmannen een bezoekje aan Eindhoven voor het renoveren van een trap. Hier heeft NEWstairs de hal tot de blikvanger van de woning omgetoverd door het renoveren van de gehele trap. Het klassieke regular trapmodel gecombineerd met het warme eikendecor Oak Natural vormt een magnifiek geheel.

Ben je op zoek naar het vernieuwen je gehele trap of alleen van de traptreden? NEWstairs biedt graag een helpende hand. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden voor het renoveren van de trap en komen we tot het beste resultaat.

Bekijk met onze trapconfigurator voorproefje van een traprenovatie door NEWstairs.

Het adviesgesprek voor een traprenovatie op maat

Voordat NEWstairs aan de slag gaat met een traprenovatie in Eindhoven, brengen onze traprenovatie-specialisten een bezoek aan huis voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we welk trapdecor het beste aansluit bij de wensen en het interieur. Voor een uitstraling met een vleugje design is het NEWstairs trapdecor Oak Vintage een perfecte keuze. Bij deze traprenovatie in Eindhoven komt het Z-model van de trap mooi tot recht in combinatie met het artistieke behang en sfeervolle ledverlichting in de muur.

Landelijke traprenovatie in Eindhoven

NEWstairs is van alle markten thuis en heeft voor elke interieurstijl een passende oplossing. Voor de onderstaande traprenovatie in Eindhoven hebben onze vakspecialisten de trap voorzien van een landelijk tintje. Mede door het gebruik van het lichte NEWstairs Oak Original decor en de houten balustrade is de trap in Eindhoven in één dag vernieuwd met een fantastisch resultaat!

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Wil je graag meer informatie over traprenovatie of NEWstairs? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.