MENU

Traprenovatie Eindhoven - NEWstairs is de vakspecialist

NEWstairs renoveert op vakkundige wijze trappen in Eindhoven en omgeving. Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling van de trap en wilt u uw trap laten opknappen? NEWstairs gaat met enthousiasme en op deskundige wijze aan de slag met de renovatie van uw trap.

 

Een traprenovatie in designstad Eindhoven

Uiteraard is NEWstairs ook in Eindhoven dé specialist voor een traprenovatie op maat. Onlangs brachten onze vakmannen een bezoekje aan Eindhoven voor het renoveren van een trap. Hier heeft NEWstairs de hal tot de blikvanger van de woning omgetoverd door het renoveren van de gehele trap. Het moderne Z-trapmodel gecombineerd met het warme eikendecor Oak Vintage vormt een magnifiek geheel.

Bent u op zoek naar het vernieuwen uw gehele trap of alleen van de traptreden? NEWstairs biedt u graag een helpende hand. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap en komen we tot het beste resultaat.

 

Het adviesgesprek voor een traprenovatie op maat

Voordat NEWstairs aan de slag gaat met een traprenovatie in Eindhoven, brengen onze traprenovatie-specialisten een bezoek aan huis voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we welk trapdecor het beste aansluit bij uw wensen en het interieur. Voor een uitstraling met een vleugje design is het NEWstairs trapdecor Oak Vintage een perfecte keuze. Bij deze traprenovatie in Eindhoven komt het Z-model van de trap mooi tot recht in combinatie met het artistieke behang en sfeervolle ledverlichting in de muur.

 

Traprenovatie-Eindhoven-NEWstairs     Traprenovatie-Eindhoven-NEWstairs

  

Een designer traprenovatie in Eindhoven

•    Dichte betonnen trap •    Z-trapmodel 
•    Traptreden in NEWstairs Oak Vintage  •    Designlook
•    Perfecte zijkantafwerking •    15 jaar garantie

 

Traprenovatie in Eindhoven met een landelijke look

NEWstairs is van alle markten thuis en heeft voor elke interieurstijl een passende oplossing. Voor de onderstaande traprenovatie in Eindhoven hebben onze vakspecialisten de trap voorzien van een landelijke look. Mede door het gebruik van het lichte NEWstairs Oak Original decor en de houten balustrade is de trap in Eindhoven in één dag vernieuwd met een fantastisch resultaat!

 

Traprenovatie-Eindhoven-NEWstairs     Traprenovatie-Eindhoven-NEWstairs


"De specialisten van NEWstairs hebben hard gewerkt met een geweldig resultaat!"

 

Ja, ik wil meer informatie over een traprenovatie in (omgeving) Eindhoven!

 NEWstairs gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. Lees hierover meer in onze Privacyverklaring.

<widget><id>1</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP