NEWstairs Oak Loft

NEWstairs Oak Loft doet je bij de eerste aanblik denken aan vers gezaagd hout. Daardoor past een traprenovatie of -bekleding in deze kleur onder meer perfect in een interieur met een Natural of Japandi woonstijl. Hierin voeren lichte, zachte kleuren en materialen de boventoon.

Stijlvolle traprenovatie

Dit trapdecor straalt rust uit door de subtiele kleurschakeringen. Een renovatie van je houten trap in NEWstairs Oak Loft zorgt voor een stijlvolle uitstraling die uitstekend combineert met aankleding en accessoires in andere rustige kleuren.


Benieuwd naar meer?
Ontdek onze collectie!

Overzettreden in eikendecor

Met 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van trapbekleding en -renovatie met overzettreden. We zijn er trots op dat we zo al jaren een vakkundige en betrouwbare partner zijn voor het opknappen van houten en betonnen trappen met onze kras- en slijtvaste producten.

Onze vakmannen komen bij je thuis en geven je trap een totaal nieuw aanzicht in eikendecor of betonlook, vaak al binnen één dag. Omdat de nieuwe treden voor je traprenovatie over de bestaande treden geplaatst worden, komt er geen sloop- of breekwerk aan te pas. En met trapverlichting onder de treden maak je je trap ook nog eens extra sfeervol.

Adviesgesprek aan huis

We begrijpen dat je je graag goed laat informeren en inspireren over de mogelijkheden van het renoveren van je trap. Daarom komen onze adviseurs bij je thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kom je te weten wat de mogelijkheden zijn en wat een NEWstairs traprenovatie gaat kosten. Elke trap is namelijk anders en een prijsopgave is altijd maatwerk.