NEWstairs Stone Rustic

Deze donkere betonlook combineert prachtig met een contrasterende kleur stootborden. Een traprenovatie of -bekleding in NEWstairs Stone Rustic geeft je woning een superstoer uiterlijk en past vanzelfsprekend perfect binnen de industriële woonstijl.

Betonlook trap

NEWstairs Stone Rustic is een wat donkerdere betonlook, die uitstekend combineert met een contrasterende kleur stootborden. Denk dan bijvoorbeeld aan Stainless Steel stootborden om een trap in industrial look te benadrukken.


Meer weten over de mogelijkheden in stootbordkleuren? Bekijk onze collectie!

Verlichting in de trap

Daarnaast kun je met het renoveren van je trap meer sfeer creëren door verlichting in de traptreden of leuning te plaatsen. Je hebt hierbij de keuze uit warm- of koudwit licht en diverse bedieningsmogelijkheden.

De trapverlichting kan op verschillende plekken in de trap gemonteerd worden. Zo kun je ervoor kiezen om onze ledverlichting aan de bovenkant van de traptreden te plaatsen, waarbij het accent wat meer op het lampje zelf ligt. Als je het onder de overzettreden plaatst, geeft de trapverlichting extra sfeer en ligt de nadruk meer op sfeerverlichting voor je trap.

Bediening van trapverlichting

Er zijn diverse manieren waarop je je trapverlichting kunt bedienen. De verlichting is leverbaar met sensor, afstandsbediening of smartplug.

Bij een sensor gaat de verlichting aan als je daar aan voorbij loopt, als je bijvoorbeeld in de buurt van de trap komt. Met een afstandsbediening bepaal je helemaal zelf wanneer en of de verlichting aangaat. Een slimme stekker ofwel smartplug, maakt het mogelijk om via een app de trapverlichting aan of uit te zetten.

Overzettreden in betonlook

Is je trap aan vernieuwing toe, dan kan NEWstairs ervoor zorgen dat die trap weer een leven lang mee kan. Wij bieden diverse overzettreden met een industrial look én warme, karakteristieke eikendecoren. Daarvoor hoef je je trap niet af te breken, maar bekleden onze vakmannen je trap met nieuwe overzettreden.


Weten wat een NEWstairs traprenovatie kost en wat de mogelijkheden zijn voor joúw trap? We adviseren en inspireren je graag aan huis tijdens een vrijblijvende adviesafspraak. Je ontvangt dan direct een prijs op maat!