Trapverlichting

Voor extra sfeer en veiligheid kies je bij een NEWstairs traprenovatie of –bekleding voor ledverlichting in de trap. Met een keuze uit warm- of koud wit, creëer je precies de ambiance die je wilt. Er zijn daarnaast meerdere bedieningsopties. Kies bijvoorbeeld voor trapverlichting met sensor, afstandsbediening of bediening via een smartplug. De toevoeging van deze duurzame led verlichting maakt van je trap bovendien een echte blikvanger.

Traprenovatie met verlichting

Vaak is een hal of trapgat donker waardoor een onveilige situatie voor jezelf of je kinderen kan ontstaan. Wanneer je besluit trapverlichting te laten inbouwen maak je van je trap een sfeervolle binnenkomer én verhoog je de veiligheid. Verlichting voorkomt namelijk struikelgevaar in het donker.

Led verlichting in de trap

Naast vernieuwing van de traptreden is sfeerverlichting in de trap zeker het overwegen waard. We kunnen met een traprenovatie op diverse manieren verlichting toevoegen. Zo kun je kiezen voor warm witte ledverlichting in de vorm van spotjes in je trap. Deze led spotjes bevorderen niet alleen de sfeer in de ruimte, maar dragen ook bij aan de veiligheid van de trap. Trapverlichting met bewegingssensor zorgt er bovendien voor dat er niet onnodig stroom verbruikt wordt. Niet alleen goed voor je portemonnee; je draagt met de toepassing van led verlichting ook nog eens bij aan het milieu!

De treden prachtig uitgelicht

Wil je je trap in het zonnetje zetten? Wanneer je kiest voor trapbekleding met verlichting, worden de traptreden prachtig uitgelicht. Zowel van boven- als van onderaf gezien, zorgt de duurzame ledverlichting voor een stijlvol accent. Iets extra’s toevoegen aan je NEWstairs traprenovatie om het plaatje compleet te maken? Dan is trapverlichting een echte aanrader. Ronde lichtspotjes in je traptreden, of een led strip die onder de neus van de trede geïntegreerd wordt? Ga je all the way met verlichting in iedere trede, of mag het wat subtieler en worden de treden om-en-om verlicht? Wij staan je graag bij met advies op maat.

Bewegingssensor of afstandsbediening

Onze NEWstairs trapverlichting is leverbaar met bewegingssensor, afstandsbediening of smartplug. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer de trapverlichting aangaat. De sensor zorgt er voor dat de verlichting pas aanspringt op het moment dat je de trap nadert. Met de afstandsbediening zet je de trapverlichting met één druk op de knop aan of uit. Een smartplug, ook wel slimme stekker genoemd, stelt je in staat om op afstand of via een app je trapverlichting te bedienen. Handig!

Er zijn veel manieren om je hal of op te fleuren. Denk aan stijlvol behang, een mooie plant of fotolijsten met daarin dierbare herinneringen. Wil je ook je trap daarbij betrekken? Zorg er voor dat de hal één mooi geheel wordt met een traprenovatie voorzien van sfeervolle trapverlichting!