Voorop in trapinnovatie; LVT-Collectie

NEWstairs blijft innoveren! Op het gebied van traprenovatie en – bekleding zitten we natuurlijk niet stil. Binnenkort presenteren we onze nieuwste innovatie; LVT-overzettreden! LVT staat voor Luxury Vinyl Tiles; dit luxe vinyl past perfect binnen het NEWstairs aanbod van hoogwaardige materialen.

LVT wordt al toegepast in vloeren, maar is nog niet beschikbaar als treden voor traprenovatie en trapbekleding. De NEWstairs LVT-collectie wordt toegepast als overzettreden én voor al onze afwerkingsmogelijkheden in traprenovatie en -bekleding zoals; wangen, vloeren en afwerkingsstrips.

Een paar voordelen uitgelicht:

  • Extreem slijt- en krasvast

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Eenvoudig te onderhouden

  • Geluidsdempend

  • Uitgebreide collectie NEWstairs trapdecors

Meer info & Prijs op maat

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij komen graag aan huis voor een persoonlijk advies & prijs op maat. Je kunt daarvoor een vrijblijvende adviesafspraak maken. We nemen dan alle kleurstalen uit de NEWstairs collectie mee. Zo zie je thuis wat het mooiste past in het interieur. Ter plekke ontvang je een prijsopgave voor jóuw NEWstairs trap. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


  • Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken alle vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

  • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

  • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!

Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Vernieuwing in traprenovatie

In ons vakgebied is vernieuwing van groot belang. We zijn dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om onze overzettreden, traponderdelen en overige accessoires te verbeteren en te optimaliseren. Dit doen we om iedereen het beste op het gebied van traprenovatie en -bekleding te kunnen blijven bieden. Een continu proces dus waarbij onze passie voor trappen perfect van pas komt. Lees hier meer over onze laatste innovatie!