Trap bekleden met hout

Door het bekleden van je trap in één van de NEWstairs kleuren ken je na één dag je oude trap niet meer terug. Onze hoogwaardige houten overzettreden zijn bovendien voorzien van een toplaag die bestaat uit CPL wat ze bijzonder stoot- en slijtvast maakt.

Traptreden bekleden

Wat je woonstijl ook is, wij hebben de perfect passende trapbekleding voor je trap! Of je nu zoekt naar een karakteristiek houtdecor, stoere betonlook of onze stijlvolle treden in leerlook.


Al meer dan 20 jaar zijn wij specialist in het bekleden van zowel houten als betonnen trappen. Dit doen we door middel van het plaatsen van nieuwe treden op je bestaande trap. Afhankelijk van je wensen kan dat vaak al binnen één dag.

Voor het bekleden van je trap gebruiken we overzettreden met een geïntegreerd antislip-reliëf. De treden zijn daarnaast voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken voorkomt. Hierdoor bieden we de unieke garantie van maar liefst 15 jaar.

Ja, ik wil een NEWstairs trapbekleding op maat!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Prijs bekleden trap

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs van het bekleden van je trap. Maak een gratis afspraak met één van onze adviseurs en ontvang een prijs op maat voor jouw NEWstairs trapbekleding. Je krijgt deskundig advies, volop inspiratie én direct inzicht in de mogelijkheden en kosten.

Trap opnieuw bekleden met NEWstairs Collectie

Een echte blikvanger maken van je trap? Mix en Match met onze NEWstairs collectie en laat je trap opnieuw bekleden met nieuwe treden. Vind je veiligheid op de trap extra belangrijk? Kies dan voor een veiligheidsprofiel in zwart of RVS. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor het bekleden van je trap met hout met de NEWstairs trapconfigurator.

Voordelen houten trapbekleding

  • Door de gebruikte materialen is onderhoud kinderspel. Vlekken verwijder je eenvoudig met een vochtige doek of eventueel wat schoonmaakmiddel.

  • Ten opzichte van stoffen trapbekleding zijn onze materialen vrij van huismijt.

  • Onze trapbekleding is goed bestand tegen slijtage en gaat jarenlang mee. Je hoeft de bekleding dus minder snel te vervangen.

  • Door de tijdloze uitstraling van onze houten trapbekleding blijf je langer genieten van je nieuwe trap.

  • NEWstairs kan de trap uitstekend bekleden met hout. We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van je trap en leveren de service en kwaliteit zoals je die mag verwachten.

    Meer inspiratie? Ons Lookbook staat vol ideeën voor je trap!

Trapbekleding verwijderen

Het verwijderen van je trapbekleding kan een lastige klus zijn. Wij zijn daarom niet alleen expert in het bekleden van je trap, ook het verwijderen van trapbekleding valt onder onze expertise. Het is dus geen probleem als je nog tapijt, laminaat of andere bekleding op je trap hebt zitten. Deze zullen we met zorg voor je verwijderen, om vervolgens aan de slag te gaan met een nieuw jasje voor jouw trap.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!