• Trap bekleden
Trap bekleden
Betontrap of houten trap bekleden?
Wij voorzien je trap snel en vakkundig van een nieuw jasje.

Trap bekleden

NEWstairs is gespecialiseerd in het bekleden van betonnen en houten trappen. Is je trap toe aan een opknapbeurt door middel van trapbekleding? Dan bieden wij de ideale oplossing. Kortom; Jouw trap, ons vak! Door je trap te bekleden met overzettreden in één van de NEWstairs trapkleuren, ken je jouw oude trap al na één dag niet meer terug.

Bekleden trap

Het bekleden van traptreden is een uitstekende oplossing voor een (nieuwe) houten trap die tegen een stootje moet kunnen. Een trap van een zachtere houtsoort zoals vurenhout is vaak in de eerste jaren een prima optie. Echter slijt deze houtsoort bij intensief, dagelijks gebruik veel sneller dan bijvoorbeeld een eikenhouten trap. Zonde, want élke trap verdient het om gezien te worden.

Wij bieden een unieke collectie overzettreden voor trap bekleding. Deze treden worden op maat gemaakt en over de bestaande trap geplaatst. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Inspiratie opdoen? Creëer jouw NEWstairs trap met de trapconfigurator!

Traptreden bekleden

Wil je van een lange levensduur voor je trap verzekerd zijn? Kies er dan voor om de houten traptreden te bekleden met op maat gemaakte overzettreden van NEWstairs. Deze treden bestaan uit HDF en een CPL toplaag met aluminium legering. De NEWstairs treden zorgen dankzij het geïntegreerde antislip-reliëf voor een uitstekende grip op de trap en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk. En wist je dat onze NEWstairs vakmannen een traprenovatie meestal binnen één dag geklaard hebben?


Betontrap bekleden

Een trap laten bekleden kan bij vrijwel elk type trap. Ook een onafgewerkte betontrap of open trap bekleden is mogelijk met onze NEWstairs collectie. Geef je betonnen trap eenvoudig een houtlook met overzettreden in houtdecor. Wil je de authentieke uitstraling van de trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Dan is één van de NEWstairs betonlooks de juiste keuze als trapbekleding. Bekijk hier onze werkwijze voor het bekleden van een betonnen trap.

Trap laten bekleden

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van trapbekleding zijn we er trots op onze status als vakkundige en betrouwbare partner voor het bekleden van je houten of betonnen trap met onze kras- en slijtvaste overzettreden.

We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van de trap en staan garant voor service en kwaliteit. Onze unieke 15 jaar lange garantie op fabricagefouten en montage bieden we dan ook niet voor niets aan!

NEWstairs trapbekleding op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Kosten trap bekleden

Wil je eens iets anders dan je trap laten stofferen of laten bekleden met materialen zoals leer? Wij helpen je graag zodat we van jouw hal en trap een modern en strak geheel kunnen maken. Tevens is NEWstairs trapbekleding relatief onderhoudsvrij ten opzichte van een gestoffeerde trap. Een vochtige doek is al voldoende!


Wil je weten wat NEWstairs voor jouw trap kan betekenen óf ben je benieuwd naar de kosten van trapbekleding? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor je klaar!

Of je je trap nu wilt laten bekleden in een landelijke, industriële, moderne of klassieke look, wij hebben wat je zoekt! Niet alleen op het gebied van overzettreden, maar ook voor trapleuningen & balustrades, (overloop)vloeren én trapverlichting.

1. Gratis adviesafspraak
Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
Wij gaan voor je aan de slag
Veel plezier van je NEWstairs trap!