• Trap bekleden

Trap bekleden

NEWstairs is gespecialiseerd in het bekleden van betonnen en houten trappen. Is je trap toe aan een opknapbeurt of trapbekleding dan bieden wij de oplossing. Kortom; Jouw trap, ons vak! Door het bekleden van je trap met overzettreden in één van de NEWstairs kleuren, ken je na één dag de oude trap niet meer terug.

Bekleden trap

Het bekleden van de trap is een uitstekende oplossing voor een (nieuwe) houten trap die tegen een stootje moet kunnen. Een trap van een zachtere houtsoort zoals vurenhout is vaak de eerste jaren een prima optie. Echter slijt deze houtsoort bij intensief, dagelijks gebruik sneller dan bijvoorbeeld een eikenhouten trap. Zonde want élke trap verdient het om gezien te worden.

Wij bieden een unieke collectie overzettreden voor trapbekleding. Deze treden worden op maat gemaakt en over de bestaande trap geplaatst. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Inspiratie opdoen? Creëer joúw NEWstairs trap met de trapconfigurator!


Wil je van een lange levensduur voor je trap verzekerd zijn? Kies er dan dus voor om de houten trap te bekleden met maatwerk NEWstairs overzettreden. Deze treden bestaan uit HDF en een CPL toplaag met aluminium legering. Het geïntegreerde antislip-reliëf zorgt daarnaast voor een uitstekende grip op de trap. En wist je dat, afhankelijk van de overige trapwensen, deze klus meestal binnen één dag geklaard is door onze NEWstairs vakmannen?


Heb je een nog onafgewerkte betontrap? De NEWstairs collectie biedt ook hier uitkomst. Geef je betonnen trap eenvoudig een houtlook met overzettreden in houtdecor. Wil je de authentieke uitstraling van de trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Dan is één van de NEWstairs betonlooks de juiste keuze voor een trapbekleding. Bekijk hier onze werkwijze voor het bekleden van een betonnen trap.

Voordelen trapbekleding

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van trapbekleding zijn we er trots op een vakkundige en betrouwbare partner te zijn voor het bekleden van je houten of betonnen trap met onze kras- en slijtvaste overzettreden.

We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van de trap en staan garant voor service en kwaliteit. De unieke garantie van 15 jaar op fabricagefouten en montage bieden we dan ook niet voor niets!

NEWstairs trapbekleding op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Sfeervol geheel

Heb je een modern interieur dat vraagt om strakke materialen of juist een romantische inrichting waarin warmere kleuren beter tot hun recht komen? Wij zijn je graag van dienst om van de hal en trap een sfeervol geheel te maken.

Wil je meer informatie en weten wat we voor jouw trapbekleding kunnen betekenen? Neem contact op, we staan graag voor je klaar!

Of je nu op zoek bent naar een trapbekleding in een landelijke, industriële, moderne of klassieke look, wij hebben wat je zoekt! En niet alleen op het gebied van overzettreden, maar ook voor trapleuningen & balustrades, (overloop)vloeren én trapverlichting.

1. Gratis adviesafspraak
Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
Wij gaan voor je aan de slag
Veel plezier van je NEWstairs trap!