• Trap bekleden

Trap bekleden

NEWstairs is gespecialiseerd in het bekleden van betonnen en houten trappen. Is je trap toe aan een opknapbeurt of een bekleding dan bieden wij de oplossing. Kortom; Jouw trap, ons vak! Door het bekleden van je trap met overzettreden in één van de NEWstairs kleuren, ken je na één dag je oude trap niet meer terug.

Voordelen trapbekleding

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van trapbekleding hebben we bewezen een vakkundige en betrouwbare partner te zijn.

We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van je trap en staan garant voor service en kwaliteit. NEWstairs biedt dan ook een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricagefouten en montage.

Sfeervol geheel

Een modern interieur dat vraagt om strakke materialen of juist een romantische inrichting waarin warmere kleuren beter tot hun recht komen? Wij zijn je graag van dienst om van je hal en trap een sfeervol geheel te maken.

Wil je de authentieke uitstraling van de betonnen trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Dan is één van de NEWstairs betonlooks de juiste keuze voor je trapbekleding.