NEWstairs Oak Modern

Als er één kleur is die goed tot zijn recht komt in diverse woonstijlen, dan is het de NEWstairs Oak Modern wel. Bij dit decor kun je bovendien heel veel combineren met stootborden, leuningen, balustrades en verlichting. Wij nemen je mee in de eindeloze mogelijkheden die er zijn voor NEWstairs Oak Modern.

Stootborden voor traprenovatie

We hebben een veelzijdig assortiment aan stootborden voor jouw traprenovatie. Wil je bijvoorbeeld veel rust uitstralen met je trap of wil je juist dat die direct in het oog springt bij binnenkomst? Met NEWstairs Oak Modern een totaal unieke uitstraling geven. Met donkerdere stootborden zorg je er bijvoorbeeld voor dat je trap een stuk stoerder oogt, wat perfect zou passen bij een industriële look.


Kies je voor een lichter stootbord, dan straalt het veel meer rust uit, ongeacht in wat voor ruimte je je begeeft. Dit past dan heel goed bij een klassieke of landelijke woonstijl.

Trapconfigurator

Probeer onze trapconfigurator om goed te kunnen bepalen welke combinatie het mooiste bij jouw woonstijl past. Mix & Match zelf de trapkleuren en andere opties voor je traprenovatie. Of je nu zoekt naar een moderne of landelijke trap of juist die unieke industriële trapstijl; hier vind je de opties die perfect aansluiten op jouw trapwensen.

Om de knoop uiteindelijk door te hakken, helpen we je uiteraard graag. Met een vrijblijvend adviesgesprek komt een adviseur bij jou thuis langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten van de traprenovatie zijn. Elke trap is namelijk anders en een advies & prijsopgave is altijd maatwerk.

Overzettreden in eikendecor

Als er een keuze is gemaakt, dan gaan wij aan de slag met jouw trap. De overzettreden worden op maat gemaakt en door onze eigen vakmannen over de huidige trap geplaatst. Fijn voor jou, want dat levert geen gedoe op met hak- en breekwerk.

Het geïntegreerde antislip-reliëf maakt de trap bovendien stroever en dus veiliger, omdat je meer grip hebt op de traptreden. Met een NEWstairs traprenovatie is je trap weer verzekerd van een lange levensduur.

Trapverlichting

Ook onze trapverlichting geeft een andere sfeer aan de trap en de omgeving. Het zorgt daarnaast voor extra veiligheid. Het is heerlijk binnenkomen met een trap die prachtig oplicht. Een hal of trapgat kan namelijk soms erg donker zijn. Trapverlichting is heel stijlvol, maar zeker ook veilig voor jezelf en je kinderen.

Daarbij kun je kiezen hoe de bediening van de ledverlichting werkt. Die kan namelijk op sensor aanspringen als je in de buurt van de trap komt of je kunt er voor kiezen om het licht zelf aan en uit te zetten met een afstandsbediening. Een smartplug stelt je in staat om op afstand of via een app je trapverlichting te bedienen. Handig!