NEWstairs Oak Vintage

Eén van de populairste NEWstairs decors die de trap bovendien een karakteristiek tintje geeft. Logisch, want het is dan ook een prachtige kleur voor traprenovatie die uitstekend matcht met zowel een modern als landelijk interieur. Ook prachtig in combinatie met witte stootborden. Het lichte eikenhout straalt rust en klasse uit. Het oogt zeker, in combinatie met witte stootborden, erg modern en strak.

Stootborden, leuningen en balustrades

NEWstairs Oak Vintage is een trapdecor waarmee je eindeloos kunt combineren en die zowel op een open als dichte trap indruk maakt.

Ook trapleuningen en balustrades dragen bij aan het compleet maken van de gewenste trapstijl. Die zijn er in tal van uitvoeringen. Denk aan rvs of kies voor bijvoorbeeld blauwstaal, wat beide een erg moderne uitstraling geeft.

Door bij het renoveren van je houten of betonnen trap te kiezen voor stootborden in Off White wordt er een mooi contrast gecreëerd tussen de traptreden.

NEWstairs Elite vloeren

Alle trapkleuren van NEWstairs zijn ook als vloer beschikbaar. We kunnen ons voorstellen dat NEWstairs Oak Vintage een kleur is die je ook prachtig vindt als vloer.

Uiteraard zijn de vloeren van voortreffelijke kwaliteit, met de uitstraling van echt hout. Door de kleur van de gerenoveerde trap door te laten lopen in de vloer, creëer je een grote eenheid in de hal of woonruimte. Het zorgt voor een rustige uitstraling en maakt de ruimtes optisch groter.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de NEWstairs Elite vloeren, dan komen we graag bij jou thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.