Trap bekleden met hout

Door het bekleden van je trap in één van de NEWstairs kleuren ken je na één dag je oude trap niet meer terug. Onze houten overzettreden zijn voorzien van een toplaag die bestaat uit CPL wat ze bijzonder stoot- en slijtvast maakt.

Hoogwaardig nieuw jasje

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in het bekleden van trappen met hout. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat je trap bij ons in goede handen is. NEWstairs voorziet de trap al binnen één dag van een hoogwaardig nieuw jasje.

We bekleden de trap met houten overzettreden, gemaakt van HDF. De toplaag van de NEWstairs overzettreden bestaat uit CPL (continuous pressed laminate) wat deze stoot- en slijtvast maakt. De treden zijn daarnaast voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken voorkomt. Hierdoor bieden we de unieke garantie van maar liefst 15 jaar.

NEWstairs Collectie

Onze NEWstairs kleuren zijn bovendien voorzien van een geïntegreerd reliëf waardoor het oppervlak een antislip functie heeft. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de trap met hout met de NEWstairs trapconfigurator. Je trap een echte blikvanger? Kies dan voor een extra veiligheidsprofiel in zwart of RVS, of stootborden in een contrasterende kleur.

Voordelen houten trapbekleding

NEWstairs kan de trap uitstekend bekleden met hout. We dragen uiteraard zorg voor een eersteklas afwerking van je trap en leveren de service en kwaliteit zoals je die mag verwachten.

Door de gebruikte materialen is onderhoud kinderspel. Bovendien zijn de materialen van NEWstairs vrij van huismijt en kies je dus ook voor een beter leefmilieu in de woning. Onze trapbekleding zal zich gegarandeerd een investering in het interieur bewijzen.

Meer weten over NEWstairs of onze producten? Neem contact met ons op.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!