• Brabant
  • Traprenovatie en trapbekleding Budel

Trap renoveren | Budel

Bij NEWstairs ben je aan het juiste adres voor een vakkundige traprenovatie of trapbekleding in het Brabants Budel! Kan je trap wel een opknapbeurt gebruiken of wil de trap een make-over geven? Wij voorzien je trap vaak al in één dag van een ander jasje. Dit doen we door het plaatsen van nieuwe overzettreden over de bestaande traptreden.

Renoveren trap

Net als de vervanging van meubels betekent ook een traprenovatie veel voor de uitstraling van de woning. Je hebt dan voordelen van een moderne trap maar met behoud van de originele details.

Een renovatie van de houten trap zorgt ervoor dat het interieur weer één geheel wordt. Een trap renovatie met overzettreden in het decor NEWstairs Oak Country maakt van de trap een ware blikvanger! Stootborden in Off White zorgen voor een landelijk tintje. De uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met de mooiste trapdecors.


Benieuwd naar de rest van onze collectie?

Trapbekleding in Budel

Heb je een (nieuwe) betonnen trap of een trap van marmer? Ook deze knapt op van een trapbekleding met overzettreden in houtdecor of betonlook! Wanneer je de authentieke uitstraling van de betontrap wilt behouden maar dan met een perfecte afwerking, dan is een trapdecor uit de NEWstairs Industrial look een perfecte keuze.

Met sfeervolle ledverlichting maak je van de trap een prachtige binnenkomer!

Trap renovatie in Budel

Wij renoveren en bekleden nagenoeg elke trap in Budel, of dit nu een (open) houten, betonnen, marmeren of zelfs een stalen trap is. Tijdens een adviesafspraak aan huis zie je wat de beste keuze is voor de renovatie van je houten trap of bekleding van je betonnen trap in Budel. Ter plekke ontvang je een nauwkeurige prijsopgave voor jouw NEWstairs trap. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

  • Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken alle vragen en wensen. Daarna wordt er een nauwkeurige prijsberekening gemaakt voor de trap.

  • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

  • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!


Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.