• Traprenovatie Noord-Brabant

Traprenovatie Noord-Brabant

Een duurzame traprenovatie in Noord-Brabant laat je uitvoeren door dé betrouwbare specialist NEWstairs. Alle traprenovaties in Noord-Brabant worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast ben je verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.

Ook in Noord-Brabant verzorgen wij maatwerk dat geheel bij jouw wensen past. Van Eindhoven tot Tilburg, Breda en de rest van Brabant; onze vakspecialisten staan voor je klaar!


Bij een traprenovatie of -bekleding kun je kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Ga je voor één van de populaire houtkleuren? Of ga je voor de nieuwe 'Industrial look', met keuze uit de varianten:


  • Bluestone

  • Stone Rustic

  • Stone Truffle

Naast diverse kleuren kun je kiezen uit vele trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in de woning in Noord-Brabant en jouw wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van de ideale traprenovatie.

NEWstairs trapconfigurator

Bij een traprenovatie door NEWstairs wordt de trap voorzien van nieuwe treden met een uniek, geïntegreerd antislip-reliëf. Je hebt hierdoor meer grip op de trap én je profiteert van een garantietermijn van maar liefst 15 jaar! Benieuwd naar een voorproefje van jouw nieuwe trap? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden met onze online trapconfigurator. Met een paar muisklikken, krijg je een fantastische indruk via een realistische weergave. Combineer diverse stijlen en laat je inspireren door de bijhorende fotogalerij.

Trapbekleding Noord-Brabant

Woon je in Noord-Brabant en wil je de betonnen trap laten bekleden? Ook dan staat NEWstairs voor je klaar. Bij trapbekledingen worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over de huidige traptreden worden bevestigd. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het bekleden van trappen. Niet alleen in Noord-Brabant maar door heel Nederland en België bekleden wij alle soorten betonnen trappen.

Door onze ervaring kunnen wij je direct informeren over de mogelijkheden binnen het wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet je de komende jaren gegarandeerd van een prachtige sfeerbepaler in de woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat u inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor u aan de slag
5. Veel plezier van uw NEWstairs trap!