MENU

Traprenovatie Noord-Brabant

Een duurzame traprenovatie in Noord-Brabant laat u uitvoeren door dé betrouwbare specialist NEWstairs. Alle traprenovaties in Noord-Brabant worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.

 

Ook in Noord-Brabant verzorgen wij maatwerk dat geheel bij uw wensen past, waarbij u kunt kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Gaat u voor één van de populaire houtkleuren? Of gaat u voor de nieuwe 'Industrial look', met keuze uit de varianten:

 

  • Bluestone
  • Stone Rustic
  • Stone Storm
  • Stone Truffle

 

Naast diverse kleuren kunt u kiezen uit vele trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in uw woning in Noord-Brabant en uw wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van de ideale traprenovatie.

 

NEWstairs trapconfigurator
Bij een traprenovatie door NEWstairs wordt de trap voorzien van nieuwe treden met een uniek, geïntegreerd antislip-reliëf. U heeft hierdoor meer grip op uw trap én u profiteert van een garantietermijn van maar liefst 15 jaar! Benieuwd naar een voorproefje van uw nieuwe trap? Neemt u dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden met onze online trapconfigurator. Met een paar muisklikken, krijgt u een fantastische indruk via een realistische weergave. Combineer diverse stijlen en laat u inspireren door de bijhorende fotogalerij.


Trapbekleding Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant en wilt u uw betonnen trap laten bekleden? Ook dan is NEWstairs uw partner voor het uitvoerende werk. Bij trapbekledingen worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over uw huidige traptreden worden bevestigd. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de dienst trapbekleden. Niet alleen in Noord-Brabant maar door heel Nederland en zelfs België bekleden wij alle soorten betonnen trappen.

 

Door onze ervaring kunnen wij u direct informeren over de mogelijkheden binnen uw wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet u de komende jaren gegarandeerd van een prachtige sfeerbepaler in uw woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP