• Traprenovatie Breda

Traprenovatie Breda - NEWstairs is dé vakspecialist

NEWstairs renoveert trappen door het hele land. Zo hebben we onlangs een traprenovatie in Breda gerealiseerd. Lees hieronder meer over de renovatie van deze houten trap. Onze traprenovatie-specialisten vertrokken naar regio Breda om hier in één dag de trap van de familie Hendrikx te renoveren. Ook in de nabij gelegen regio Rotterdam renoveren we vaak trappen. Bent je op zoek naar een oplossing voor jouw trap? Neem contact met ons op voor advies & een prijs op maat.

Prachtige traprenovatie door NEWstairs

Voordat NEWstairs aan de slag ging met een traprenovatie voor familie Hendrikx, is één van onze traprenovatie specialisten langs geweest in Breda. Hier werd een adviesgesprek gevoerd met meneer en mevrouw Hendrikx over de wensen en de mogelijkheden van een traprenovatie in Breda. De familie wilde graag hun oude houten trap laten opknappen om zo in de hal een moderne look te creëren. Een uitdaging die NEWstairs met plezier is aangegaan!

Een succesvolle traprenovatie in Breda

  • Renovatie dichte houten trap

  • Ledverlichting onder de treden

  • Witte stootborden

  • Regular trapmodel

  • NEWstairs Oak Original

  • 15 jaar garantie

Zie het resultaat!

De trap van familie Hendrikx in Breda was al ruim 15 jaar oud. Het hout van de trap was versleten en dit was goed te horen en merken. Ook paste de trap niet meer bij het moderne interieur in de rest van de woning. Tijd voor verandering! Onze vakspecialisten renoveerden de traptreden met NEWstairs Oak Original, plaatsten ledverlichting onder de treden en witte stootborden. Binnen één dag kon de familie weer genieten van een moderne hal met een prachtig gerenoveerde trap.

"We zijn erg tevreden over de traprenovatie uitgevoerd door NEWstairs. Onze hal ziet er nu weer prachtig uit. En dat allemaal binnen één dag. Bedankt en chapeau!" Fam Hendrikx (Breda)

Een perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Wil je graag meer informatie over traprenovatie of NEWstairs? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.