MENU

Traprenovatie Limburg

Voor een traprenovatie in Limburg gaat u naar NEWstairs. Dé betrouwbare partner in Traprenovaties. Alle traprenovaties in Limburg worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.


Voor een traprenovatie in Limburg gaat u naar NEWstairs. Dé betrouwbare partner in Traprenovaties. Alle traprenovaties in Limburg worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie. Doordat wij de productontwikkeling 'inhouse' hebben, kunnen wij u ook in Limburg voorzien van uitstekend maatwerk waarbij u kunt kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Kies uit vier tinten van de 'Industrial' lijn of ga voor de een van de twaalf houtkleuren, onder andere:

 

  • Beech
  • Oak Vintage
  • Wenge
  • Zebrano
  • En meer...

 

Naast diverse kleuren kunt u kiezen uit diverse trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in uw woning in Limburg en uw wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van de ideale traprenovatie. Bij traprenovaties worden de houten treden voorzien van antislip-reliëf waardoor u meer grip hebt op uw trap én u profiteert met ons garantiecertificaat van een garantie van maar liefst 15 jaar! Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze NEWstairs trapconfigurator. Onze specialisten zijn verspreid door heel Limburg. Van Weert tot Venlo en dieper naar het zuiden. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we naar u thuis komen voor een vrijblijvende afspraak.

 

Trapbekleden Limburg

Woont u in Limburg en wilt u uw trap laten bekleden? Ook dat kan bij NEWstairs. Bij het trapbekledingen worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over uw huidige betonnen traptreden worden bevestigd. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de dienst trapbekleden door heel Limburg. Door onze ervaring kunnen wij u direct aangeven wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet u de komende jaren gegarandeerd van een nieuwe ´eyecatcher´ in uw woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP