• Traprenovatie Weert

Traprenovatie Weert door NEWstairs

Een traprenovatie in Weert? NEWstairs traprenovatie & -bekleding is al meer dan 15 jaar dé specialist in traprenovatie. We hebben dan ook al vele trappen in Weert en omgeving van een nieuw jasje voorzien. Onder meer in Nederweert, Budel en Maarheeze is NEWstairs een vooraanstaande partij voor traprenovatie.

Professionele traprenovatie in Weert

Met een traprenovatie door NEWstairs ben je verzekerd van het meest deskundige advies, de beste vakmannen en hoogwaardige materialen. Zo renoveren we nagenoeg alle houten trappen, of dit nu open of dichte trappen zijn. Ook op het gebied van een renovatie van spil- en wenteltrappen zijn we specialist. In Weert en Nederweert heeft NEWstairs al vele soorten trappen gerenoveerd.

Renovatie open trap in Nederweert

In Nederweert, gelegen nabij Weert, hebben we recentelijk op één adres zowel een dichte als een open trap gerenoveerd. Hieronder zie je het prachtige eindresultaat van deze traprenovaties.

Beide trappen zijn voorzien van het NEWstairs decor Bluestone en kunnen er weer een leven lang tegenaan. Dit trapdecor valt onder de populaire industrial looken geeft de trappen een stoere uitstraling. In onze collectie vind je uiteenlopende decors voor jouw NEWstairs traprenovatie. Voor elke trap en ieder interieur hebben we een bijpassend trapdecor.

Advies aan huis

Een NEWstairs traprenovatie begint met een adviesgesprek aan huis. De wensen en de mogelijkheden voor de renovatie van je trap worden in kaart gebracht. Daarna maken we een prijs op maat voor joúw NEWstairs trap.

Kies je bijvoorbeeld voor een traprenovatie met trapverlichting, een leuning of balustrade of wil je alleen de traptreden aan laten pakken?

Met onze thuisbasis in Weert is een traprenovatie door NEWstairs dichter bij dan je denkt! Woon je dus in Weert, Nederweert of omgeving en wil je meer informatie over een NEWstairs traprenovatie? Neem contact met ons op. We staan graag voor je klaar!

Een perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op de eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Een NEWstairs trap in Weert of omgeving? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.