MENU

Traprenovatie Weert - NEWstairs is dé specialist

Een traprenovatie in Weert? NEWstairs traprenovatie & -bekleding is al meer dan 15 jaar dé specialist in traprenovatie. We hebben dan ook al vele trappen in Weert en omgeving van een nieuw jasje voorzien. Onder meer in Nederweert, Budel en Maarheeze is NEWstairs een vooraanstaande partij voor traprenovatie.

Professionele traprenovatie in Weert

Met een traprenovatie door NEWstairs bent u verzekerd van het meest deskundige advies, de beste vakmannen en hoogwaardige materialen. Zo renoveren we nagenoeg alle houten trappen, of dit nu open of dichte trappen zijn. Ook op het gebied van een renovatie van spil- en wenteltrappen zijn we specialist. In Weert en Nederweert heeft NEWstairs al vele soorten trappen gerenoveerd.

 

Een NEWstairs traprenovatie begint met een adviesgesprek aan huis. Uw wensen en de mogelijkheden voor de renovatie van uw trap worden in kaart gebracht. Daarna maken we een prijs op maat voor úw NEWstairs trap. 

Kiest u bijvoorbeeld voor een traprenovatie met trapverlichting, een leuning of balustrade of wilt u alleen de traptreden aan laten pakken? 

 

Renovatie open trap in Nederweert 

In Nederweert, gelegen nabij Weert, hebben we recentelijk op één adres zowel een dichte als een open trap gerenoveerd. Hieronder ziet u het prachtige eindresultaat van deze traprenovaties. Beide trappen zijn voorzien van het NEWstairs decor Bluestone en kunnen er weer een leven lang tegenaan. Dit trapdecor valt onder de populaire Industrial look en geeft de trappen een stoere uitstraling. In onze collectie vindt u uiteenlopende decors voor uw NEWstairs traprenovatie. Voor elke trap en ieder interieur hebben we een bijpassend trapdecor.


 Traprenovatie-Weert-door-NEWstairs  Traprenovatie-open-trap-Weert-door-NEWstairs

Traprenovatie door NEWstairs van een dichte trap en open trap in regio Weert 

 

Meer informatie over traprenovatie of adviesgesprek 

Met onze thuisbasis in Weert is een traprenovatie door NEWstairs dichter bij dan u denkt! Woont u dus in Weert, Nederweert of omgeving en wilt u meer informatie over een NEWstairs traprenovatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring.

<widget><id>1</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP