• Traprenovatie Venlo

Traprenovatie Venlo door NEWstairs

Ook in Venlo en omgeving renoveert NEWstairs vakkundig trappen met de beste materialen. Of je nu een houten trap hebt die je wilt opknappen of een nieuw gestorte, betonnen trap die je wilt bekleden met overzettreden; NEWstairs traprenovatie & -bekleding staat voor je klaar!

Traprenovatie in Venlo

Voordat we met de renovatie van de trap aan de slag gaan, brengen we eerst je wensen in kaart. Gaat het om alleen de traptreden, of is bijvoorbeeld ook de leuning of balustrade aan vervanging toe? Voor iedere trap en elke interieurstijl bieden wij een passende oplossing in traprenovatie. Wij adviseren je graag over de renovatie van jouw trap in Venlo.

Prachtige traprenovatie in Venlo

Onze collectie voor traprenovatie bestaat uit een groot aantal unieke eikendecoren én de populaire, robuuste betonlook. Zo is er voor iedere woonstijl een trapdecor dat perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Als je op zoek bent naar een traprenovatie met een moderne uitstraling, dan is het decor Oak Modern met een leuning en balustrade in rvs een uitstekende combinatie. Bij deze traprenovatie in Venlo is de houten trap voorzien van nieuwe overzettreden met een NEWstairs safety-profile en ledverlichting. De vernieuwde trap is hiermee een prachtige blikvanger!

Moderne traprenovatie

  • Traprenovatie mét leuning en balustrade

  • Regular trapmodel met NSP

  • Trap met een moderne uitstraling

  • Trapverlichting onder de treden

  • Decor: NEWstairs Oak Modern

  • 15 jaar garantie

"De renovatie van onze trap door NEWstairs verliep vlekkeloos. Vriendelijke vaklui, erg blij met het resultaat!"

Een perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor de woning.

Img

Een NEWstairs trap in Venlo of omgeving? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.