• Traprenovatie Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam door NEWstairs

Wilt je een trap laten renoveren in regio Rotterdam? Onze traprenovatie specialisten staan klaar om de trap in deze inspirerende havenstad te komen renoveren. NEWstairs renoveert en bekleedt trappen in Rotterdam én in de rest van Nederland.

Een traprenovatie in Rotterdam

Is de huidige trap aan een opknapbeurt toe? Wil je de hal of woonkamer in een nieuw jasje steken met een vernieuwde trap? Of ben je de krakende treden van de ouderwetse trap helemaal beu? Neem contact op met onze traprenovatiespecialisten en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor een traprenovatie in Rotterdam te bespreken.

De Rotterdamse 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit is ook zeker een kenmerk van onze traprenovatie specialisten. Onze vakspecialisten werken hard en nauwkeurig en renoveren je oude trap al binnen één dag tot een stijlvolle blikvanger in de ruimte!

Open of dichte trap?

Of je nu een ruimtelijke open trap hebt of een dichte trap: NEWstairs renoveert en bekleedt trappen in alle soorten en maten. Zo hebben onze vakspecialisten onlangs een open trap in Rotterdam gerenoveerd.


De trap is voorzien van het NEWstairs Oak Timber trapdecor waardoor de hal een geleefde en rustieke uitstraling krijgt. De dubbelzijdige bekleding geeft de trap een tot in de puntjes afgewerkte look. Hierdoor ziet de oude open trap er weer als nieuw uit.

Industriële Woonstijl

Ook voor een dichte trap hebben onze traprenovatie specialisten een bezoek gebracht aan Rotterdam. De dichte trap is vernieuwd met het NEWstairs Stone Truffle decor voor een industriële woonstijl. De ledverlichting onder de traptreden zorgt voor veiligheid én sfeer in de ruimte. Trots zijn we op deze prachtige traprenovaties in Rotterdam!

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Wil je graag meer informatie over traprenovatie of NEWstairs? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.