• Traprenovatie Tilburg

Traprenovatie Tilburg door NEWstairs

Wil je een trap laten renoveren in (omgeving) Tilburg? Bij NEWstairs traprenovatie -en bekleding ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze traprenovatie specialisten renoveren en bekleden trappen in het Brabantse Tilburg én in de rest van Nederland.

Traprenovatie in Tilburg

De traprenovatie specialisten van NEWstairs weten als geen ander hoe een trap geheel naar wens gerenoveerd kan worden. Voordat we aan de slag met een traprenovatie in Tilburg, komen we langs voor een uitgebreid adviesgesprek. Onder het genot van een kopje koffie en misschien wel een Brabants worstenbroodje bespreken we hoe we de trap kunnen omtoveren tot een prachtig exemplaar. Op een datum dat het het beste past, gaan vervolgens onze monteurs trede voor trede aan de slag totdat je trap er piekfijn uit ziet.

Ruime keuze in trapdecors

Door onze uitgebreide collectie in trapdecors, is er voor elke gewenste interieurstijl een passende kleur beschikbaar. Zo renoveren we trappen in het eikendecor Oak Vintage voor een vintage uitstraling of gebruiken we trapkleuren met een stoere betonlook voor een industriële stijl. Optioneel is de traprenovatie verder te personaliseren met stootborden in unieke kleuren en uit te breiden met een leuning of balustrade.


Klassieke traprenovatie in Tilburg

Bij deze traprenovatie in Tilburg hebben we de trap bekleed met het donkergekleurde Oak Rocky Mountain decor. Hierdoor krijgt de trap een chique ambiance passend bij de gewenste klassieke woonstijl.

Naast het donkere trapdecor, draagt het regular trapmodel bij aan de klassieke uitstraling van de trap. Verder zijn de traptreden voorzien van ledverlichting omwille de veiligheid én de sfeer in de ruimte. Is het geen plaatje?

Kenmerken traprenovatie
  • Renovatie van een dichte, houten trap

  • Regular trapmodel

  • Trap met een klassieke uitstraling

  • Trapverlichting om-en-om

  • Decor: Oak Rocky Mountain

  • 15 jaar garantie

"Wat een service! Binnen één dag was alles geregeld en konden we genieten van onze nieuwe trap!"

Een perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken de vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. De trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor de woning.

Img

Een NEWstairs trap in Tilburg of omgeving? Je bent er ... bijna! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.