NEWstairs Brilliant White

De naam verraadt het al een beetje, met een traprenovatie in NEWstairs Brilliant White kies je voor een helder wit en egaal trapdecor. Een duurzame kleurkeuze, die past bij ieder interieur. Zo gaat je trap een leven lang mee.

Trap renoveren met witte overzettreden

Steek je oude trap in een splinternieuw wit jasje met een NEWstairs traprenovatie in Brilliant White. Dit doen we door middel van overzettreden die, zoals de naam al zegt, over de huidige treden van de oude trap worden geplaatst. Deze treden worden op maat gemaakt en vakkundig geplaatst door onze trapmonteurs. Ze hebben een frisse witte uitstraling en zijn stoot- en krasvrij waardoor de trap voor een lange tijd meegaat.

Geef een eigen draai aan Brilliant White

Geef je gerenoveerde witte trap een persoonlijke twist en combineer deze met één van onze NEWstairs stootborden. Denk bijvoorbeeld aan een moderne combinatie met Stainless Steel. Zo zorg je voor een unieke eyecatcher in jouw hal of woonkamer.

Probeer onze trapconfigurator en vind jouw ideale combinatie met NEWstairs Brilliant White.

Een universele interieurkeuze

Interieurtrends veranderen door de jaren heen. Met Brilliant White kies je voor een trap die past binnen elke interieurstijl. Pas met een gerust hart je decoratie, kleuren op de muur of vloer aan. De helderwitte kleur van Brilliant White is universeel! Benieuwd naar al onze trapkleuren? Bekijk hier de NEWstairs collectie voor traprenovatie.