NEWstairs Oak Fin

Wauw! Wat een stijlvolle kleur is NEWstairs Oak Fin, perfect voor een schitterende trap. De witte ondertoon zorgt voor een kalme uitstraling en maakt van je trap een pronkstuk in je interieur. Bovendien is het één van onze klassiekers in traprenovatie. Is je woonstijl strak Scandinavisch of rustgevend Japandi? Dan is dit hét trapdecor voor jou!

Nieuwe overzettreden

Het laten opknappen van je trap in Oak Fin kun je met een gerust hart overlaten aan NEWstairs, want we hebben al meer dan 15 jaar ervaring in dit vak.

We voorzien je trap meestal al binnen één dag van een nieuw jasje. Dit doen we door de trap te bekleden met nieuwe overzettreden. Zo hoeft de oorspronkelijke trap niet gesloopt te worden. Scheelt je een hoop gedoe, hak- en breekwerk.

Stootborden traprenovatie

De stootborden van de trap zijn een belangrijke factor in het creëren een persoonlijke touch en de juiste sfeer. Zo kan NEWstairs Oak Fin gecombineerd worden met een stootbord in dezelfde kleur als de traptreden. Maar je kunt er ook je eigen creatieve ideeën op loslaten met keuze uit een aantal andere stootbordkleuren.


Een donker stootbord zorgt ervoor dat je trap in combinatie met de NEWstairs Oak Fin een stuk stoerder wordt en meer op zal vallen in je interieur. Een lichtere kleur zorgt voor meer rust. Met de NEWstairs trapconfigurator Mix & Match je zelf een eenvoudig een traprenovatie die past bij jouw smaak en stijl past.

Oplossing voor een krakende trap

Het kan zijn dat je trap na verloop van tijd is gaan kraken. Vaak is met een traprenovatie het probleem van een krakende trap grotendeels te verhelpen. De nieuwe overzettreden worden namelijk bevestigd met een speciale bruislijm. Het is dan helemaal niet nodig om een nieuwe trap te nemen.


Een ander voordeel van het laten renoveren van je trap door NEWstairs is dat we altijd maatwerk leveren. Met de uitgebreide mogelijkheden uit onze collectie creëer je altijd jouw unieke trap.

Kosten traprenovatie

Wil je weten wat een traprenovatie gaat kosten? Elke trap is anders en een groot aantal factoren speelt mee bij het bepalen van wat een traprenovatie kost. Denk bijvoorbeeld aan de (exacte) breedte van de treden, de staat van de trap en eventuele overige wensen. We komen graag aan huis voor een prijs en advies op maat. Onze adviseurs kunnen je dan vakkundig informeren.