Stootbord Collectie

Exclusief bij NEWstairs is ons veelzijdige assortiment stootborden. Hiermee voegen we nóg een mogelijkheid toe voor een trap die perfect aansluit bij jouw wensen! Kies bijvoorbeeld voor een stoere en authentieke stijl door de combinatie van NEWstairs Oak Modern traptreden met Bold Black stootborden.

Build your stairs

Naast een ruime keuze uit kleuren voor de NEWstairs overzettreden, is het mogelijk om een stootbord in een unieke kleur te kiezen. Op deze manier wordt je traprenovatie nét een tikkeltje persoonlijker.

Van het warme Pure Olive tot het gewaagde Oxid Metal, gecombineerd met de treden uit onze collectie creëer je eenvoudig jouw unieke NEWstairs trap!

Mix & Match

Het ene interieur is het andere niet en zo is ook elke traprenovatie anders. Elk NEWstairs trapdecor kan gecombineerd worden met een stootbord in dezelfde kleur als de traptreden. Om de trap te voorzien van een persoonlijke touch of om deze nog mooier te laten aansluiten bij het interieur is er ook de keuze uit een aantal andere stootbordkleuren.

Meer inspiratie

Met de NEWstairs trapconfigurator krijg je snel een indruk van welke stootborden perfect combineren met het trapdecor van jouw voorkeur.

Bij een traprenovatie in het veelzijdige Oak Vintage zorgen de stootborden in Off White voor een mooi contrast.

Meer weten of advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Neem contact met ons op.