NEWstairs Oak Rocky Mountain

Dit donkere trapdecor straalt een en al klasse uit. Met een traprenovatie of trapbekleding in dit decor maak je direct indruk als iemand je woning binnenstapt. Het subtiel aanwezige eikendecor zorgt ervoor dat deze overzettreden je trap niet alleen stijlvol maken, maar ook extra diepte geven.

Creatieve contrasten

Een trap is meer dan alleen de treden. Je kunt op talloze manieren variëren en combineren met de NEWstairs collecties voor je traprenovatie. Denk hierbij aan de leuningen en balustrades, stootborden, wangen en trapverlichting.


Als je bij dit decor kiest voor donkere toevoegingen, houd je de robuuste en stoere stijl vast. Combineer je Oak Country met lichtere kleuren, zoals Off White stootborden, dan oogt de trap zachter en moderner. Is een trap met een klassieke uitstraling waar je naar op zoek bent? Dan lukt dat zeker met dit warme trapdecor.

Weten wat een NEWstairs trap kan betekenen voor jouw interieur en woonplezier? Kijk binnen bij Trijntje, Miljuschka en meer!

Trapverlichting

Bij dit trapdecor springt verlichting er echt uit. Juist door het contrast met warm- of koudwit licht. Het geeft een heel gave sfeer aan de trap, of je de lampjes nu onder of ín de treden laat plaatsen. Daarnaast zorgt trapverlichting ook voor veiligheid. Een trapgat kan erg donker zijn, wat tot onveilige situaties kan leiden.


Sensor of afstandsbediening

Wanneer en hoe het licht aangaat, kun je regelen met een sensor of afstandsbediening. Als je voor een sensor kiest, dan springt het licht aan als je in de buurt van de trap komt. Als je gaat voor een afstandsbediening, dan regel je met een simpele druk op de knop zelf of de verlichting in je trap aan of uit staat. Een andere mogelijkheid is een smartplug. Die stelt je in staat om via een app op afstand je trapverlichting te regelen.

Welke optie je voorkeur ook heeft, duurzaam is onze NEWstairs ledverlichting altijd!

Traprenovatie kosten

Als je wilt weten hoe NEWstairs Oak Rocky Mountain in jouw woonstijl past, dan kun je je het beste laten inspireren door onze adviseurs. In een volledig vrijblijvend adviesgesprek denken we graag met je mee! Aan huis bekijken we je trap, bespreken de mogelijkheden en je trapwensen waarna je direct een prijs op maat ontvangt voor joúw NEWstairs trap!