Trapleuningen en balustrades

Kies je voor een NEWstairs traprenovatie? Een bijpassende trapleuning of balustrade maakt je trap helemaal af. Vaak vormen deze een essentieel onderdeel van de trap. Belangrijk voor extra houvast en ook uitstekend toe te passen om een specifieke woonstijl te benadrukken. Ook hier biedt NEWstairs vakwerk op maat. Naast een ruime keuze uit houten leuningen en balustrades vind je bij NEWstairs een royaal aanbod in rvs, aluminium en blauwstaal.

Let op: wij leveren geen losse trapleuningen. Heb je interesse in een balustrade van 3 strekkende meter of meer? Vul dan het contactformulier in en we geven je graag een advies op maat tijdens een afspraak aan huis.

Onverwachte contrasten

De moderne uitstraling in combinatie met de onderhoudsvriendelijkheid zijn veelgenoemde pluspunten van de materialen van onze leuningen & balustrades.

Creëer onverwachte contrasten door een NEWstairs houtdecor op je trap te combineren met een moderne rvs trapleuning. Of versterk het lijnenspel in het interieur door te kiezen voor een strakke balustrade in Blauwstaal.

Het plaatje compleet met RVS (inox)

Maak je traprenovatie of trapbekleding compleet met een rvs leuning of balustrade op maat. Bijvoorbeeld met een rvs leuning in exact hetzelfde houtdecor als de trap. Doordat de kern bestaat uit RVS is deze uit één stuk te maken. Bovendien is het hierdoor mogelijk ledverlichting toe te passen.

In tegenstelling tot hout is rvs kras- en slijtvast en vervormt niet. Naast rond (Allround) zijn onze rvs leuningen & balustrades beschikbaar in vierkant (Square) en rechthoekig (Rectangle). Een uitgebreid aanbod dus voor vakwerk op maat.

Black & Blue

Geheel in lijn met de huidige interieurtrends bieden we RVS leuningen en balustrades met een prachtige zwarte finish. De NEWstairs Royal Black Collectie is verkrijgbaar in stijlvol mat en in een zachte zijdeglans. Deze zwarte trapleuning is daarnaast leverbaar in een ‘platte’ variant; de NEWstairs Flat Square.

Ook een trapleuning of balustrade in Blauwstaal is een prachtige aanvulling op een NEWstairs trap. Dit natuurlijke, robuuste materiaal past perfect bij een industriële woonstijl en kleurt prachtig bij vele NEWstairs trapdecoren.

Meer inspiratie

Met de NEWstairs trapconfigurator zie je een greep uit de mogelijkheden voor een leuning of balustrade bij jouw traprenovatie of -bekleding.

Combineer bijvoorbeeld NEWstairs Bluestone met een moderne Allround rvs balustrade met glas.

Meer weten of advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Neem contact met ons op.