NEWstairs | Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie voor een traprenovatie of -bekleding? Misschien heb je al een idee welke stijl je het meest aanspreekt. Wij zijn er van overtuigd dat beelden meer zeggen dan woorden! Vind hier volop inspiratie voor je trap. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we staan graag voor je klaar!

Staat een traprenovatie ook op jouw to-do list?

Mix & Match de vele trapdecors, balustrades & leuningen en creëer zo een unieke trap met de NEWstairs trapconfigurator!


Kies je voor een stoere betonlook met rvs stootborden? Of juist voor een klassiek houtdecor met sfeervolle trapverlichting?

Advies & Prijs op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Maak dan een adviesafspraak voor een persoonlijk advies & prijs op maat. Zo kun je thuis zien wat het mooiste past in het interieur. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


  • We bespreken al je vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

  • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

  • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!

Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef:
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Binnenkijken bij... Miljuschka!

Bouwen en verbouwen zijn populairder dan ooit! Zo ging Miljuschka Witzenhausen aan de slag met een ambitieus renovatieproject. Daar was al veel over te zien in haar populaire vlogs.


Ook NEWstairs heeft bijgedragen aan de prachtige verbouwing van deze sfeervolle, landelijke boerderij.

Trappenspecialist; hoe word je dat eigenlijk?

Al meer dan 15 jaar maken we de mooiste trappen! Maar, wie schuilt er eigenlijk achter het familiebedrijf NEWstairs? Even geen vragen aan jou over je trapwensen, de staat van je trap of interieurstijl. Maak in 54 vragen kennis met Toon, Frank en Henrie!

Trappen waar we trots op zijn!

Uiteraard zijn we trots op elke NEWstairs trap. Of dit nu een traprenovatie, trapbekleding of nieuwe houten trap is. Met zoveel mogelijkheden voor (het opknappen van) je trap, laten we hier graag een aantal van onze mooiste trappen zien!

Een NEWstairs trap op maat

Ook een nieuwe houten houten trap maken we geheel op maat en in vele verschillende trapmodellen en houtsoorten. Dit doen we in ons NEWstairs Trap Atelier.