Betonnen trap bekleden

Op zoek naar dé oplossing voor het afwerken van een betontrap? Kies dan voor een NEWstairs trapbekleding. Door het bekleden van uw betonnen trap in één van de NEWstairs kleuren ken je de ruwe, onafgewerkte trap niet meer terug. De uitstraling van beton behouden? Dat kan met een trapdecor uit onze industrial collectie!

Voordelen betontrap

Een betonnen trap heeft vele voordelen. Zo kan deze eenvoudig in diverse vormen gegoten worden. Denk bijvoorbeeld aan een Z-trap of treden in blockvorm.

Naast dat een betontrap zeer praktisch is in bijvoorbeeld openbare gebouwen, wordt deze vaak toegepast in nieuwbouw woningen voor een industriële of moderne uitstraling.

We laten graag zien hoe onze vakmannen een betontrap van een prachtig nieuw jasje voorzien voor een perfecte afwerking.

Interesse in een trapbekleding door NEWstairs of graag meer informatie?

Benieuwd hoe wij een betonnen trap bekleden? Bekijk hiervoor onderstaande film!

Afwerking van een betonnen trap

Een nieuw gestorte betonnen trap dient meestal nog netjes afgewerkt te worden. Dit kan op vele manieren; schilderen, polieren, van tapijt voorzien of bekleden met overzettreden. In het laatste geval is er de keuze uit een NEWstairs trapbekleding in uiteenlopende trapdecoren. Juist de uitstraling van beton behouden? Kies dan voor een trapbekleding in een stoere betonlook.

Hoe wordt een betonnen trap bekleed?

Voorafgaand aan de werkzaamheden komt een NEWstairs adviseur aan huis om de staat van de trap te bekijken.
Tijdens dit gesprek worden tot in detail de wensen en mogelijkheden voor bekleding van de betontrap besproken.
Daarna wordt er een gedetailleerde prijsopgave gemaakt.

Op de dag van montage wordt de trap eerst waterpas gemaakt door middel van een 'dummy'. Daaroverheen worden de nieuwe overzettreden geplaatst. Na een nauwkeurige afwerking is de betontrap een volwaardig onderdeel van het interieur en klaar voor gebruik!

Van Beton naar Betoverend

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak aan huis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

NEWstairs bekleedt dagelijks betonnen trappen in zowel België als Nederland. Dit doen onze vakkundige monteurs met kwalitatief hoogstaande overzettreden én een passie voor trappen.

Img


Img

Advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.