Industrial look

Wil je de authentieke uitstraling van je betonnen trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Of de houten trap transformeren tot dé blikvanger van je woning? Dan is één van de NEWstairs trapdecoren uit de industrial look de juiste keuze voor een traprenovatie of -bekleding.

Stoer interieur

Een interieur in de industrial look staat garant voor stoere, robuuste en natuurlijke materialen. Het is inmiddels geen trend meer, maar een woonstijl die met recht niet meer weg te denken is op het gebied van wonen.


NEWstairs biedt drie trapdecors met een industriële uitstraling. Twee betonlooks en het Bluestone decor. Een traprenovatie in Bluestone is niet te onderscheiden van het echte blauwsteen en combineert prachtig met een stoer interieur dat gezien mag worden.


Met Stone Truffle of Stone Rustic krijgt je houten of (nog onafgewerkte) betontrap het uiterlijk van een betonnen trap maar dan met een perfecte afwerking.

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak aan huis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken jouw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. Je trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op de traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.


Img

Advies aan huis voor een NEWstairs trap in Industrial look?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.