NEWstairs Stone Truffle

Stoer en stijlvol, dat is hoe je dit trapdecor in betonlook wel mag omschrijven. NEWstairs Stone Truffle straalt met de betonlook veel power uit, maar blijft enigszins zacht door de lichte kleur. Vergeleken met NEWstairs Stone Rustic is NEWstairs Stone Truffle iets rustiger. Door te combineren met verlichting, balustrades en leuningen kun je zelf bepalen wat de uitstraling van je traprenovatie gaat zijn.

Inspiratie voor een industriële trap

Het is een populaire trap in woningen waar een industriële look wordt toegepast. Deze stijl laat zich identificeren door een aantal stoere elementen. Denk bijvoorbeeld aan cactussen, donkerdere kleuren en leren meubels. NEWstairs Stone Truffle past hier naadloos in.


Betonlook trap

Het draait niet alleen om de trap zelf. Ook balustrades en leuningen hebben een grote invloed op hoe jouw woonstijl uit de verf komt. Bij een industrieel interieur kun je bijvoorbeeld denken aan donkerdere en zelfs zwarte accenten. Bovendien is de kleur zwart tijdloos en past het bij iedere andere kleur. Ideaal dus! Ook bij de betonlook trap van NEWstairs Stone Truffle past het perfect. Maak het plaatje compleet door te kiezen voor roestvaststalen (rvs) balustrades en leuningen.

Laat je voor jouw traprenovatie ook eindeloos inspireren door onze Binnenkijkers of Mix & Match jouw trap met de trapconfigurator.

Overzettreden in betonlook

Je kunt op diverse manieren een draai geven aan de renovatie van je trap met NEWstairs Stone Truffle. Deze overzettreden met een moderne betonlook maken het mogelijk om de uitstraling van een betonnen trap te behouden maar die dan netjes en veilig af te werken.

Denk daarnaast bijvoorbeeld aan trapverlichting en een andere kleur stootborden. Wij bieden hierin namelijk een uitgebreid assortiment.


We begrijpen dat het maken van een keuze hierin erg persoonlijk is en soms lastig kan zijn. Daarom geven we een vrijblijvend advies aan huis, om zo de beste keuze te maken voor jouw personal touch.