NEWstairs Oak Natural

Kies voor de natuurlijke kleur van eikenhout bij je trapbekleding in NEWstairs Oak Natural. Dit past perfect binnen een klassieke, basic en landelijke interieurstijl. Maar er is veel meer mogelijk. Laat je door ons inspireren. Met de mogelijkheden die NEWstairs te bieden heeft, past geen enkele trap in slechts één woonstijl. Je kunt eindeloos combineren, waardoor je telkens een andere sfeer creëert. Zelf inspiratie opdoen? Probeer onze NEWstairs trapconfigurator uit!

Trap bekleden

Waar je misschien denkt dat je een nieuwe trap zou moeten nemen, is het ook mogelijk om die te laten bekleden met overzettreden. Zo bespaar je jezelf een hoop gedoe, omdat er geen hak- of breekwerk bij komt kijken. Met nieuwe treden in NEWstairs Oak Natural bekleden we je trap meestal al binnen één dag!

Leuningen en balustrades

Kijk eens naar deze en bovenstaande foto’s. Daarin zie je hoe mooi en belangrijk leuningen en balustrades bijvoorbeeld zijn voor de look van een trap in NEWstairs Oak Natural. Uiteraard voor de veiligheid, maar ook voor welke sfeer er uitgestraald wordt.


Zo kun je een klassieke stijl hanteren door bij je traprenovatie leuningen in dezelfde kleur als de trap te nemen. Of een rustiger design met witte balustrades. Door juist voor een zwart design te kiezen, wordt het een stuk stoerder.

Stootborden

Datzelfde geldt voor de stootborden. Hiervoor kun je uit verschillende trendy kleuren kiezen. Door bij je traprenovatie de nieuwe overzettreden te combineren met een andere kleur stootbord, geef je je trap een uniek en persoonlijk tintje.


Combineren met de NEWstairs Off White stootborden wordt regelmatig gedaan. Daarmee krijg je een rustigere uitstraling voor de trap en het design van NEWstairs Oak Natural.

Door bij het renoveren van je trap te kiezen voor stootborden in Concrete Grey, Fainted Black of Brushed Black geef je de trap een stoere finish.

Trap in Basic Natural

Bij ons vind je tal van woonstijlen die je toe kunt passen op je trap. De inspiratie is eindeloos. Een traprenovatie in NEWstairs Oak Natural past bijvoorbeeld ook perfect binnen een landelijk interieur. Dat komt voornamelijk door de lichte kleuren die gehanteerd worden in deze stijl. Kleuren die je veelal terug ziet komen zijn wit, grijs en bruin.


Kosten traprenovatie

We begrijpen dat je graag wilt weten wat de kosten voor je traprenovatie zijn. Dat is echter altijd maatwerk. We komen daarom graag bij je thuis langs voor een prijs en advies op maat. Onze adviseurs denken dan graag met je mee.