Trap in landelijke stijl

Een prachtige boerderij midden tussen weilanden en kabbelende beekjes... Heerlijk! Het is helaas niet voor iedereen weggelegd om zo idyllisch te wonen. Niet getreurd, het is absoluut geen vereiste om een groot(s) huis of boerderij te bezitten om tóch die warme, landelijke sfeer in huis te halen!

Trap renovatie in landelijke stijl


Zelfs midden in de stad is landelijk wonen een optie als je de juiste styling toepast. De natuur is de grootste inspiratiebron voor deze woonstijl. In een landelijk interieur vind je dan ook vooral veel natuurlijke, rustige tinten zoals bruin, beige en wit. De gebruikte materialen zijn diverse houtsoorten en zachte stoffen.


Wist je dat ook een traprenovatie in deze stijl een bepalende factor kan zijn voor een landelijk interieur? Of je nu een houten trap laat renoveren of kiest voor een nieuwe houten trap, er zijn vele mogelijkheden voor een landelijke trap.

Nieuwe eikenhouten trap

Als je op zoek bent naar een nieuwe trap in landelijke stijl dan is echt eikenhout de perfecte houtsoort. Deze sterke houtsoort leent zich uitstekend voor verschillende trapvormen en bewerkingen. Denk daarbij aan een kwartdraai trap met gietijzeren spijlen. De iets vergrijsde treden geven de trap een rustiek karakter.

Landelijke allure

Met zwart-witte boerderijtegels en een renovatie van de houten trap met overzettreden in eikendecor maak je van de hal een sfeervolle binnenkomer. NEWstairs Oak Country, Oak Natural en Oak Smoked passen geweldig binnen deze stijl. Voeg shutters als raamdecoratie toe en geef je interieur landelijke allure! Door het kantelen van de houten lamellen creëer je op elk moment de gewenste lichtinval en mate van privacy.

Authentieke balustrade

Is de balustrade nog in goede staat? Overweeg dan zeker om de bestaande balustrade te behouden voor een authentieke, landelijke sfeer. Uiteraard is het in combinatie met een NEWstairs traprenovatie een optie om ook een nieuwe balustrade of leuning te plaatsen. Kies dan voor een houten variant in wit of precies dezelfde kleur als de traptreden.


Duurzame rvs leuning

Onze Allround leuningen zijn leverbaar in een combinatie waarin het beste van twee werelden wordt samengevoegd; een rvs leuning voorzien van een houtdecor. Zo heeft de leuning exact dezelfde kleur als de nieuwe overzettreden met alle voordelen van het duurzame rvs.

Meer informatie of advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!