NEWstairs Oak Smoked

Je trap wordt een echte eyecatcher met een renovatie of bekleding in NEWstairs Oak Smoked. Deze trap heeft zijn naam te danken aan de ‘gerookte’ behandeling. Of je nu hele lichte vloeren of muren hebt, een modern interieur of juist heel klassiek,

deze kleur kun je toepassen in al deze stijlen.

Tal van stijlen

Het is helemaal niet nodig om je huidige trap af te breken als je die een nieuwe look wil geven. Laat je trap bekleden door NEWstairs en het oogt weer helemaal als nieuw, waar je een leven lang mee vooruit kunt. Als je op je trap renovatie wil toepassen, is de NEWstairs Oak Smoked voor heel veel stijlen geschikt. Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, bepalen veel factoren hoe de trap uitstraalt in het interieur.

Open trap bekleden

Wil je je houten trap renoveren, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je open trap te bekleden. Het ruimtelijke gevoel van een open trap wil je misschien wel behouden. Met overzettreden kun je van die open trap in een mum van tijd weer een blikvanger maken.


Maar je kunt ook je open trap dichtmaken. Sommige mensen kiezen daarvoor om bijvoorbeeld meer opbergruimte te creëren of omdat het een stukje veiliger is dan een open trap, voornamelijk voor kinderen. NEWstairs heeft de veiligheid van de trap hoog in het vaandel staan. Er wordt onder meer antislipreliëf toegepast zodat je niet uitglijdt.

Inspiratie

Door de combinaties die je met de NEWstairs Oak Smoked kunt maken is er veel meer mogelijk dan je waarschijnlijk denkt. Als je zowel de treden als de stootborden in Oak Smoked pakt, gecombineerd met houten leuningen, dan zit het als gegoten voor de landelijke stijl. Door leuningen in klassiekere en lichtere varianten te nemen, past het weer bij een heel ander interieur. Wat te denken van zwarte stootborden met een donkere balustrade? Zo is de NEWstairs Oak Smoked ideaal voor tal van ambiances. Zo blijkt maar weer dat een traprenovatie met deze collectie héél goed mogelijk is.