NEWstairs Oak Smoked

Je trap wordt een echte eyecatcher met een renovatie of bekleding in NEWstairs Oak Smoked overzettreden. Deze trap heeft zijn naam te danken aan de ‘gerookte’ behandeling. Of je nu een modern interieur hebt met strakke, lichte vloeren en muren of juist een stijlvol klassiek interieur met rijke, warme kleurtonen; deze trapkleur komt perfect tot zijn recht in beide woonstijlen.

Tal van stijlen in traprenovatie

Het is helemaal niet nodig om je huidige trap af te breken als je die een nieuwe look wilt geven. Laat deze voorzien van een nieuwe trapbekleding door NEWstairs. Door de nieuwe overzettreden oogt de trap als nieuw en kan er weer een leven lang tegenaan.

Open trap bekleden

Heb je een open trap die je wilt laten renoveren in NEWstairs Oak Smoked? Dan kan dat op verschillende manieren. Zo kun je er voor kiezen om de traptreden enkelzijdig of dubbelzijdig te bekleden, daarmee behoud je het ruimtelijke gevoel van een open trap. Door het toevoegen van stootborden kun je je open trap dicht laten maken. Je creëert daarmee meer opbergruimte en maakt de trap een stukje veiliger voor kleine kinderen.


Inspiratie

Door de combinaties die je met het trapdecor NEWstairs Oak Smoked kunt maken, is er veel meer mogelijk dan je waarschijnlijk denkt. Als je kiest voor zowel de treden als de stootborden in Oak Smoked, dan past dat uitstekend in een landelijk interieur. Voor een trap in klassieke stijl voeg je zwarte stootborden of een houten balustrade met gietijzeren spijlen toe. Kortom, welke traprenovatie je voorkeur ook heeft, wij staan voor je klaar!