NEWstairs Oak Country

Een opvallend decor waarin de zichtbare noesten het doorleefde karakter van de houten overzettreden versterken. Een traprenovatie in NEWstairs Oak Country is dan ook een prachtige eyecatcher in menig interieur.

Eén trap, meerdere karakters

Door te spelen met de mogelijkheden voor een trapbekleding met nieuwe overzettreden, stootborden en bijvoorbeeld trapverlichting, Mix & Match je eenvoudig jouw unieke NEWstairs trap.

Stel dat je voor stootborden in Off White kiest, dan oogt de trap rustiger en opener dan wanneer ook de stootborden zouden zijn voorzien van het eikendecor. Oak Country gecombineerd met stootborden in Oxid Metal maken je gerenoveerde trap juist weer een stuk robuuster en stoerder.

Trap in Industrial look

In een woning met een industriële stijl komt Oak Country uitstekend tot zijn recht. Kleuren die je daarmee kunt combineren om deze stijl te behouden zijn bijvoorbeeld groen en zwart. Denk bij materiaalsoorten aan baksteen, (ruw) hout en metaal.

Heeft dit niet jouw voorkeur? Laat je daardoor dan vooral niet beperken, want NEWstairs Oak Country past ook perfect in de andere woonstijlen zoals een eigentijdse Urban Jungle.

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor traprenovatie? Met onze unieke trapconfigurator ontwerp je in een paar klikken een voorproefje van je vernieuwde trap.