Een Urban Jungle interieur

Schuilt er een ware avonturier in jou of hou je simpelweg van de kleur groen? Dan voel je je vast en zeker thuis in een Urban Jungle! Deze woonstijl kenmerkt zich voornamelijk door verschillende groen- en bruintinten met een natuurlijke basis. Door middel van een traprenovatie met nieuwe overzettreden, maak je van de trap een bijpassend stijlelement.

Nieuwe traptreden in houtdecor

In een interieur in Urban Jungle stijl wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en hout. Onze collectie voor trap renovatie bestaat uit een groot aantal houtdecoren; van licht en vergrijsd tot warm en karakteristiek.


Nieuwe overzettreden in NEWstairs Oak Country geven een houten of betonnen trap een stoer tintje door de zichtbare noesten! Bovendien zijn al onze kras- en slijtvaste trapdecoren voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf.

Leven in de brouwerij

Weelderige, groene planten zijn niet alleen mooi om te zien, ze zorgen ook voor de broodnodige zuurstof. Ze zijn dus heel goed toepasbaar als style-item in de hal. En ook de trap knapt op van een mooie groene eyecatcher. Voeg daar een grafische print of een behang met palmbladeren aan toe en je Urban Jungle is compleet.


Ultieme Urban Jungle

Ook met houten shutters creëer je een exotische sfeer in huis. Met deze raamdecoratie bepaal je letterlijk in een handomdraai, door het kantelen van de lamellen, de perfecte lichtinval. Kies voor shutters in een beitskleur met een zichtbare houtnerf voor het ultieme Urban Jungle gevoel!

Avontuurlijk combineren

Elk interieur en iedere trap renovatie is anders. Durf jij te combineren? Kies dan bij een renovatie voor een andere kleur stootbord dan de traptreden. NEWstairs Oak Timber combineert bijvoorbeeld prachtig met de stootbordkleur Pure Olive.

Een iets minder gewaagde, maar niet minder mooie, combinatie is Oak Original met stootborden in Off White. Mix & match jouw perfecte trap! Met onze trapconfigurator ontwerp je eenvoudig een voorproefje van jouw unieke trap.


Wat kost een traprenovatie?

Benieuwd naar de kosten van een trap renovatie? Wij komen graag aan huis voor advies en een prijs op maat. Zo kun je thuis zien wat het mooiste past in het interieur. Ter plekke ontvang je een nauwkeurige prijsopgave voor jouw NEWstairs trap!