Brilliant White: het nieuwe pareltje uit de NEWstairs Collectie

Daar is hij dan! Ons splinternieuwe trapdecor: NEWstairs Brilliant White. De naam zegt het al, dit trapdecor voor traprenovatie is helder wit en egaal van kleur. Een universele kleur die past bij iedere trap- en interieurstijl.

Traprenovatie in veelzijdig wit

Wie ervan houdt om regelmatig het interieur aan te passen, zit helemaal gebakken met NEWstairs Brilliant White. Omdat de overzettreden van deze trapkleur volledig wit zijn, is deze perfect te combineren met verschillende kleuren en woonstijlen. Daarnaast geeft het trapdecor een serene uitstraling aan de hal of woonkamer.

Buiten de muur en de vloer, is Brilliant White ook een goede combinatie met onze exclusieve stootbordcollectie. Hieronder is er een combinatie gemaakt met NEWstairs Stainless Steel stootborden. Zo maak je van de trap een unieke eyecatcher, die volledig past bij jouw interieurstijl.

Duurzame keuze voor je trap

Naast dat Brilliant White uitstekend te combineren is met verschillende kleuren, stootborden en interieurstijlen, is wit ook tijdloos. Een witte trap raakt namelijk nooit uit de mode. Net zoals alle trapdecors van NEWstairs is de Brilliant White gemaakt van kras- en stootvrij materiaal. Zo blijft de trap altijd zijn strakke, nieuwe uitstraling behouden en kun je extra lang genieten van je NEWstairs traprenovatie.

Creëer ruimte

Een wit interieur creëert ruimte. Of je trap nu in de woonkamer, de gang of een andere ruimte staat. Door je trap te laten renoveren in het wit, zorg je dat de ruimte optisch groter en lichter lijkt. Ideaal voor in een smalle hal of een trap in de woonkamer.

Ga voor trapverlichting

Wil je het plaatje helemaal compleet maken? Combineer Brilliant White dan met onze trapverlichting voor een nóg lichter en frisser resultaat.

De trapverlichting kan worden aangesloten op drie verschillende manieren: een sensor, die aanspringt wanneer er beweging geconstateerd wordt, met een afstandsbediening en met een smartplug. Zo zet je je nieuwe trap in de spotlights en is er altijd licht op de trap, wat zorgt voor extra veiligheid.

Ook een traprenovatie in NEWstairs Brilliant White?

Zie jij NEWstairs Brilliant White wel passen binnen jouw interieur? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bekijken.