De beste tijd voor trapbekleding bij nieuwbouw

Om het de bouwvakkers makkelijk te maken om boven te komen, laat de aannemer een betonnen trap gieten of een vurenhouten trap plaatsen. Je droomhuis is pas écht af, als deze trap mooi bekleed wordt. Maar wat is de beste tijd om de houten of betonnen trap te bekleden?

Perfect passende trap bij uw interieur

Uiteraard wil je dat de trap in je interieur past en de trap en hal één mooi geheel vormen. Binnen de ruime NEWstairs Collectie vind je altijd een trapdecor dat prachtig aansluit bij de gekozen vloer. Of het nu een karakteristiek houtdecor of toch een stoere betonlook is.

Heb je de vloer nog niet uitgekozen? Dan kun je er ook voor kiezen om onze NEWstairs Elite vloeren toe te passen op bijvoorbeeld de overloop, in de hal of in de woonkamer. Deze vloer is beschikbaar in combinatie met een NEWstairs trap en in alle decors uit onze collectie verkrijgbaar. Zo sluit een NEWstairs trap echt perfect aan bij de vloer.

Het bekleden van uw trap

Een vurenhouten trap wordt meestal opgeleverd met een witte verflaag, die de trap deels beschermt. Desondanks blijven vurenhouten trappen vrij kwetsbaar, omdat het een zachte houtsoort is. Door middel van een trapbekleding kunnen we de trap passend maken voor ieder interieur. Zo kan een houten trap bekleed worden in een trapdecor met een industriële uitstraling.

Bekleding betontrap

Heb je een betonnen trap? De treden van deze trap zijn meestal onregelmatig en niet helemaal waterpas. Met alleen het bekleden van de trap met overzettreden, krijgen we die verschillen niet weggewerkt. Voor het beste resultaat plaatsen we eerst daarom een zogenaamde 'dummy trap' over de betonnen trap die de treden perfect uitvult en waterpas maakt. Daarna kunnen we je trap in het gekozen trapdecor bekleden!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te wachten op je trapbekleding als de rest van je droomhuis al klaar is, is het van belang dat je er op tijd bij bent. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Heb je de vloer uitgezocht én is je nieuwbouwhuis wind- en waterdicht? Dan kunnen we langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor de trapbekleding te bespreken.

Onze adviseur laat je alle kleurstalen zien die je naast je gekozen vloer kunt leggen. Zo kies je een trapdecor wat het beste aansluit bij het interieur. Onze adviseur meet de trap op en berekent ter plekke een prijs voor de trapbekleding van jouw keuze. Zo weet je direct waar je aan toe bent!


De beste tijd voor trapbekleding

De beste tijd om aan de trapbekleding te denken is dus als je de vloerkeuze gemaakt hebt én de woning wind- en waterdicht is. Met een tijdige keuze voor de trapbekleding ben je ervan verzekerd dat we de trap op tijd kunnen bekleden en je droomhuis écht af is als je erin gaat wonen.

Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met u op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.